sauli kankaanpää
Torin käyttäjä heinäkuusta 2014
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (5)
Uusimaa
Hyvinkää, Kytäjä
130 €

Garmin Virb Elite, action-videokamera

Myydään. Ilmoittaja: sauli kankaanpää Ilmoitus jätetty 29 marraskuuta 19:14.
Garmin Virb Elite, action-videokamera
  • Garmin Virb Elite, action-videokamera
  • Garmin Virb Elite, action-videokamera
  • Kartta
Sijainti: Uusimaa - Hyvinkää, Kytäjä
Hinta: 130 €
Viime talven kerran rinteessä käynyt actionkamera. Täysin tikissä ja 64 Gb muistikortti mukaan. Voin postittaa, mutta vain ennakko maksulla. Ostaja maksaa postin. Alla tarkempaa tietoa kamerasta.

Kestävä actionkamera GPS-navigoinnilla ja mobiilisovelluksella.

Helppokäyttöinen actionkamera, joka kovaa käyttöä kestävän rakenteensa ja matalan virrankulutuksensa myötä soveltuu mainiosti myös luonteeltaan äärimmäisten ja kestoltaan pitkäksi venähtäneiden seikkailujen ikuistajaksi. Sen 16 megapikselin kenno vangitsee tielleen osuvat tapahtumat valinnaisella HD-tarkkuudella ja nopeudella: 1080p 30 kuvaa/s, 720p 30/60 kuvaa/s jne. Käytössäsi on myös erityinen hidastustila 480p ja 120 kuvaa/s. Lisäksi voit ottaa erilaisia kuvasarjoja aina monesta kuvasta sekunnissa yhteen kuvaan minuutissa. Kaikki otoksesi tallentuvat microSD-muistikortille (maks. 64 GB).

Sisäänrakennettujen GPS:n, kiihtyvyysanturin ja korkeusmittarin ansiosta laite ryydittää otoksesi mielenkiintoisella metadatalla nopeuksista, korkeuksiin ja G-voimiin jne. Niin ikään sisäänrakennetun WiFin ansiosta voit kauko-ohjata kameraa älypuhelimellasi ja seurata kuvausta livenä sen näytöltä. Maksuton sovellus on saatavilla sekä iOS- että Android-laitteille.

Akkukesto jopa 3 tuntia. Mitat 32x111x53 mm, paino 177 g. Mukana akku, telakka, kaapelit sekä joukko erilaisia kiinnikkeitä sekä USB-kaapeli.

Ilmoittaja on valmis postittamaan tuotteen