KAUPPA
HC Pro

Kaupan kaikki ilmoitukset (336)

Vana-Narva mnt 20b
00100
Vapaa-aika ja harrastukset, Urheilu ja ulkoilu
https://www.hcpro.fi/

HC PRO KUNTOSALIN KUMIMATTO 2,0x100x100cm
  • HC PRO KUNTOSALIN KUMIMATTO 2,0x100x100cm
  • HC PRO KUNTOSALIN KUMIMATTO 2,0x100x100cm
  • HC PRO KUNTOSALIN KUMIMATTO 2,0x100x100cm
  • HC PRO KUNTOSALIN KUMIMATTO 2,0x100x100cm
29€ 35€

HC PRO KUNTOSALIN KUMIMATTO 2,0x100x100cm

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 23 lokakuuta 18:40
Kunto: Uusi
Toimitustapa:
Lähetys
Lisätiedot
Tuote löytyy alla olevasta linkistä verkkokaupastamme

----------

HC PRO KUNTOSALIN KUMIMATTO 2,0 X 100 X 100CM - CE SERTIFIOITU

Korkealaatuinen HC PRO 2CM Paksuinen kumimatto kuntosalille, tehtaaseen, autotalliin, työtilaan, kumimatto ulkokäyttöön, pestävä matto, kumimatto yleiskäyttöön.
Kuntosalikäyttöön suunniteltu matto kestää vuodesta toiseen.
Näitä kumimattoja on kaikkein kovimmilla saleilla kuten PTV GYM salit, Loaded Tampereella, HC GYM salit ja kymmenillä muilla kaupallisilla ja kotisaleilla.

Huom. 2 sentin kumimatto sopii sellaisenaan käsipainoalueelle suojaamaan lattioita. Varaosaliikkeiden 68 mm matot kyllä estävät kolahdusta, mutteivat lattioiden vaurioita.

Korkealaatuisen HC Pro-kumimaton toinen puoli on kovempi kuin toinen. Käyttötarkoituksesta riippuen voit valita joko tiiviimmän ja sileämmän puolen tai karkeamman ja hiukan elastisemman puolen. Yleensä kuntosaleilla on käytössä sileä puoli. Kumimatot säästävät myöhemmät liiketilan kunnostamisen kustannukset, sillä matot suojaavat lattiapinnat harjoittelun aikana. Kumimatot olisi hyvä laittaa/asentaa lattialle ennen urheiluvälineiden ja kuntosalilaitteiden asentamista.
20 mm Kumilaatta, Kuntosalilattia, Kuntosalimatto, Kuntosalialusta, Iskua vaimentava kumilaatta.

Asentamisessa ainoa huomioitava asia on, että ensimmäinen seinän vierestä alkava linja on 100% suora. Eli älä asenna seinää vasten suoraan jollei seinän suoruutta ole ennen tarkistettu laserilla.

Säästä kalliit asennuskulut: Matot voidaan levittää itse ilman mitään työkaluja suoraan lattialle ja myöskään mitään liimoja ei tarvita. Jos matot loppuvat keskellä liiketilaa tai harjoitusalueen reunaan, tulee sinne laittaa kolmiomallinen lista tai leveä L - kirjaimen muotoinen lista, joka sitoo reunimmaiset kumimatot paikoilleen.

Lisäsäästö: Jos joskus tulee tarve muuttaa, saatte omat kumimattonne mukaan helposti heittelemällä ne 4050 kpl kasoihin suoraan lavoille. Ei purkua, ei lattioiden uusintaan, vain pölyt pois ja eteenpäin.

9 kumimattojen etua verrattuina muihin ratkaisuihin:

1. Varmistaa sen, että lattia on hyvässä kunnossa, eikä sinun tarvitse korvata vuokranantajalle tulevia korjauskustannuksia muuton yhteydessä.
2. Jos päätät siirtyä suurempiin tiloihin, voit viedä matot seuraavalle salille tai myydä ne lähes samaan hintaan, jonka olet ostanut, ja kokonaiskustannukset ovat hyvin pieniä verrattuna muihin vaihtoehtoihin.
3. Sinun ei tarvitse palkata kalliita asentajia, koska voit helposti asettaa matot omaan harkintasi mukaan.
4. Kumimatto tekee tavallisesta huoneesta miellyttävän "PRO" -tason kuntosalin. Ne tarjoavat huomaamatonta mukavuutta asiakkaille ollessaan joustavia ja samalla pitäviä.
5. Kumimatoilla voi suorittaa monia erilaisia harjoituksia, kuten venyttelyä, vatsaharjoituksia, kyykkyjä, selkäharjoituksia jne. koska mattojen pehmeä pinta takaa mukavuuden ja turvallisen pidon.
6. Vaimentaa iskuja lattiaan.
7. Vaimentaa ääntä/kolinaa, joka on erittäin tärkeää, kun kuntosalinne on kiinteistössä, jossa on muitakin yrittäjiä.
8. Ei pölyongelmaa, eikä allergioita.
9. Puhdistaminen ilman pesuaineita märällä mopilla.

Kumimaton mitat: 100 cm x 100 cm x 2 cm.
Paino: 20kg.
Väri: Musta.
Yhdelle lavalle menee noin 50 kpl kumimattoja, eli siis noin 50 neliötä.