KAUPPA
HC Pro

Kaupan kaikki ilmoitukset (336)

Vana-Narva mnt 20b
00100
Vapaa-aika ja harrastukset, Urheilu ja ulkoilu
https://www.hcpro.fi/

HC PRO YLÄTALJA 200kg PAINOPAKALLA = TARJOUS
  • HC PRO YLÄTALJA 200kg PAINOPAKALLA = TARJOUS
  • HC PRO YLÄTALJA 200kg PAINOPAKALLA = TARJOUS
2 890€ 3 290€

HC PRO YLÄTALJA 200kg PAINOPAKALLA = TARJOUS

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 17 syyskuuta 14:10
Kunto: Uusi
Toimitustapa:
Lähetys
Lisätiedot
Tuote löytyy alla olevasta linkistä verkkokaupastamme

----------

HC PRO YLÄTALJA 200KG PAINOPAKALLA + OPTIOT

HC PRO Ylätalja valmistetaan runkomateriaalista, joka on seinämävahvuudeltaan 3mm paksua ja taljassa ei ole Kiinan ja Italian vastaavista taljoista poiketen "heikkoja lenkkejä" kuten painopakan ja istuinosan kiinnitykset.

Heikoissa "fitness" taljoissa tuo mainittu liitoskohta repeää kovassa käytössä ja alkaa useasti nitisenmään jo melkein uutena. Heikot rungot tuntee myös siitä,kun tekee suurella painolla reipasta vetoa, niin koko taljan runko tuntuu liikkuvan liikkeen tahdissa.

HC Pro ylätalja ei nitise eikä taivu. Vakiona tulevan nailonisen hihnan vetolujuus on 1000kg. Optiona on saatavilla myös teräspunoksella vahvistettu venymätön ja ikuinen kuminen hihna.

Suosittelemme 200 kilon pakan kanssa samassa pajassa käsin tehtyjä HC PRO vetokahvoja. 200 kilon pakka on jo sinällääm salille hyvää mainosta ja tuo mainetta keskimääräistä kovemmasta salista. Käsintehdyt vetokahvat, joissa on laserilla leikatut HC PRO logot viimeistelevät HC vaikutelman.

Suuremmille saleille on hyvä idea kiinnittää 2 ylä ja alataljaa "seljät vastakkain", jolloin niitä ei tarvitse kiinnittää mihinkään. Kokonaispaino on tällöin noin 600kg ja yhdistelmä on jämäkkä eikä liiku mihinkään.

Pienemmille saleille tai saleille, joissa ei ole paljoa vapaata tilaa on hyvä idea laittaa seljät vastakkain ylä ja alatalja. Mutta kuten sanottu.. kunnollisilla saleilla ei ole koskaan liikaa taljoja eikä penkkejä.
Jos asiakkaiden ei tarvitse jonottaa maanantaisin "kansainvälisenä" rintapäivänä eikä selkäpäivinä, niin se tuo lisää uusia asiakkaita, jotka haluavat treenata.

Toimitettavat taljat on varustettu vieläkin paremmin liikkuvilla rullilla ja niiden lisäetuna on, ettei hihnat ota enää kiinni metallirullien reunoihin, joten hihnat ovat käytännössä "ikuisia".

HC PRO - Kehitys ratkaisee

Mitat:
Syvyys: 1210mm.
Leveys: 705mm.
Korkeus: 2350mm.

HUOM! Jos olette Suomessa ALV rekisterissä saatte kaikki salilaitteet ja varusteet verovapaalla hinnalla, joka on 20% eli Viron arvonlisäveron verran vähemmän.

Toimitus 4 pv