KAUPPA
HC Pro

Kaupan kaikki ilmoitukset (336)

Vana-Narva mnt 20b
00100
Vapaa-aika ja harrastukset, Urheilu ja ulkoilu
https://www.hcpro.fi/

HC Pro 45 ASTEEN VATSAPENKKI
  • HC Pro 45 ASTEEN VATSAPENKKI
  • HC Pro 45 ASTEEN VATSAPENKKI
  • HC Pro 45 ASTEEN VATSAPENKKI
  • HC Pro 45 ASTEEN VATSAPENKKI
890 €

HC Pro 45 ASTEEN VATSAPENKKI

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 17 syyskuuta 13:46
Kunto: Uusi
Toimitustapa:
Lähetys
Lisätiedot
Tuote löytyy alla olevasta linkistä verkkokaupastamme

----------

HC PRO 45 asteen vatsapenkki on suunniteltu erityisesti voimalajien harrastajille, kuten voimanosto, painonnosto ja vahvamieslajit.
45 asteen vatsapenkissä voitte itse venyttää todella kauaksi taakse tai sitten tehdä lyhempää vatsalihasliikettä suuremmalla painolla.
45 asteen HC Pro vatsapenkki vahvistaa keskivartalon lihaksia ja syviä vatsalihaksia liikettä hitaasti tehdessä.
Vahvempi keskivartalo parantaa tuloksia painonnostossa, maastavedossa, kyykyssä varusteilla ja ilman ja penkkipunnerruksen kaari ja asento muuttuvat tukevammaksi.

Vatsapenkissä voitte joko pitää vakiona olevaa kapulaa niskan takana tai hankkia erikseen hihnan, jonka avulla kädet voidaan pitää kyljissä ja hihnassa olevat nyrkit vatsan tai rinnan päällä liikettä tehdessä.
Tällä tavalla tehtäessä saadaan kaikkein pisin liikerata ja siten myös venytys vatsalihaksiin.

Aloittakaa harjoittelu mieluummin liian kevyellä painolla ja pidemmällä sarjalla kuin painoja ahnehtien. Koska liike on teille jokatapauksessa uusi voi vatsalihakset äkkiseltään krampata jo kevyemmälläkin harjoittelulla.

HC Pron 45 asteen vatsapenkki tulisi olla jokaisen vakavasti otettavan kaupallisen kuntosalin vakiovarusteena ja se olisi hyvä sijoittaa power räkkien ja mavelavan/lavojen läheisyyteen.
Tämän vatsapenkin etuna on lisäksi se, että se vie alle neliön lattiapinta-alaa.

Tätä voi suositella myös kotisaleille pienen kokonsa puolesta ja tietenkin siksi että sillä on mukava harjoitella ja se ei jää seisomaan salin nurkkaan vaatetelineenä.

Paino 50 kg.
Säädettävä istuinosan korkeus.

HUOM! Jos olette Suomessa ALV rekisterissä saatte kaikki salilaitteet ja varusteet verovapaalla hinnalla, joka on 20% eli Viron arvonlisäveron verran vähemmän.

Toimitus 4 pv