HC Pro KUNTOSALIN KUMIMATTO 3x100x100CM - CE
  • HC Pro KUNTOSALIN KUMIMATTO 3x100x100CM - CE
  • HC Pro KUNTOSALIN KUMIMATTO 3x100x100CM - CE
  • HC Pro KUNTOSALIN KUMIMATTO 3x100x100CM - CE
  • HC Pro KUNTOSALIN KUMIMATTO 3x100x100CM - CE
40 €

HC Pro KUNTOSALIN KUMIMATTO 3x100x100CM - CE

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 3 maaliskuuta 00:36
Toimitustapa:
Lähetys
Lisätiedot
Tuote löytyy alla olevasta linkistä verkkokaupastamme

----------

HC PRO KUNTOSALIN KUMIMATTO 3 X100X100CM - CE SERTIFIOITU

Jos olette Suomessa ALV rekisterissä, niin voitte ostaa kaikki verkkokauppamme tuotteet verottamasti yrityksellenne.

Veroton hinta on verkkokaupan hinta jaettuna 1,2:lla.
Verottomat hinnat saatte kun lähetätte haluttujen tuotteiden linkit ja määrät info@hcgym.eu oman yrityksenne tietojen kanssa suoraan alvittomalla laskulla omaan sähköpostiinne.

Toimitus ylimittaiselle tavaralle kuten näillä 30x1000x1000mm kumimatoille kun niitä tilataan enemmän kuin 4 kpl =

120eur Pääkaupunkiseudulle.
150 - 175eur Muualle suomeen.

Otamme aina uudet rahtitarjoukset suurille toimituksille joten maksatte vain todellisen rahtikulun.

1-4 kappaletta saadaan puolikkaalle lavalle rullalle pystyyn ja rahti on pääkaupunkiseudulle

40 eur muualle suomeen 55 euroa.

----------
Korkealaatuinen HC PRO 3CM Paksuinen kumimatto kuntosalille, tehtaaseen, autotalliin , työtilaan , kumimatto ulkokäyttöön, pestävä matto , kumimatto yleiskäyttöön.
Kuntosalikäyttöön suunniteltu matto kestää vuodesta toiseen.

Huom! 3 sentin kumimatto sopii sellaisenaan käsipainoalueelle suojaamaan lattiota. Varaosaliikkeiden 6-8mm matot kyllä estävät kolahdusta, mutteivat lattioden vaurioita.

Korkealaatuisen HC Pro-kumimaton toinen puoli on kovempi kuin toinen. Käyttötarkoituksesta riippuen voit valita joko tiiviimmän ja sileämmän puolen tai karkeamman ja hiukan elastisemman puolen. Yleensä kuntosaleilla on käytössä sileä puoli. Kumimatot säästävät myöhemmät liiketilan kunnostamisen kustannukset, sillä matot suojaavat lattiapinnat harjoittelun aikana. Kumimatot olisi hyvä laittaa/asentaa lattialle ennen urheiluvälineiden ja kuntosalilaitteiden asentamista.

Asentamisessa ainoa huomioitava asia on , että ensimmäinen seinän vierestä alkava linja on 100% suora. Eli älä asenna seinää vasten suoraan jollei seinän suoruutta ole ennen tarkistettu laserilla.

Säästä kalliit asennuskulut : Matot voidaan levittää itse ilman mitään työkaluja suoraan lattialle ja myöskään mitään liimoja ei tarvita. Jos matot loppuvat keskellä liiketilaa tai harjoitusalueen reunaan, tulee sinne laittaa kolmiomallinen lista tai leveä L - kirjaimen muotoinen lista , joka sitoo reunimmaiset kumimatot paikoilleen.

Lisäsäästö: Jos joskus tulee tarve muuttaa, saatte omat kumimattonne mukaan helposti heittelemällä ne 30 - 40 kpl kasoihin suoraan lavoille. Ei purkua , ei lattioiden uusintaan, vain pölyt pois ja eteenpäin.

5 kumimattojen etua verrattuina muihin ratkaisuihin :

1. Varmistaa sen , että lattia on hyvässä kunnossa, eikä sinun tarvitse korvata vuokranantajalle tulevia korjauskustannuksia muuton yhteydessä.
2. Jos päätät siirtyä suurempiin tiloihin , voit viedä matot seuraavalle salille tai myydä ne lähes samaan hintaan, jonka olet ostanut, ja kokonaiskustannukset ovat hyvin pieniä verrattuna muihin vaihtoehtoihin.
3. Sinun ei tarvitse palkata kalliita asentajia , koska voit helposti asettaa matot omaan harkintasi mukaan.
4.Kumimatto tekee tavallisesta huoneesta miellyttävän "PRO" -tason kuntosalin. Ne tarjoavat huomaamatonta mukavuutta asiakkaille ollessaan joustavia ja samalla pitäviä.
5. Kumimatoilla voi suorittaa monia erilaisia harjoituksia, kuten venyttelyä, vatsaharjoituksia, kyykkyjä, selkäharjoituksia jne. koska mattojen pehmeä pinta takaa mukavuuden ja turvallisen pidon.

Kumimaton mitat: 1000 x 1000 x 30 mm.
Väri: Musta.
Yhdelle lavalle menee noin 30 kpl kumimattoja , eli siis noin 30 neliötä. Kokonaispaino per lava ei saa ylittää tuhatta kiloa.