KAUPPA
HC Pro

Kaupan kaikki ilmoitukset (348)

Vana-Narva mnt 20b
00100
Vapaa-aika ja harrastukset, Urheilu ja ulkoilu
https://www.hcpro.fi/

HC Pro RISTIKKÄISTALJA UUSI MALLI KORKEUSSÄÄDÖLLÄ
  • HC Pro RISTIKKÄISTALJA UUSI MALLI KORKEUSSÄÄDÖLLÄ
  • HC Pro RISTIKKÄISTALJA UUSI MALLI KORKEUSSÄÄDÖLLÄ
  • HC Pro RISTIKKÄISTALJA UUSI MALLI KORKEUSSÄÄDÖLLÄ
  • HC Pro RISTIKKÄISTALJA UUSI MALLI KORKEUSSÄÄDÖLLÄ
2 890 €

HC Pro RISTIKKÄISTALJA UUSI MALLI KORKEUSSÄÄDÖLLÄ

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 31 tammikuuta 10:52
Kunto: Uusi
Toimitustapa:
Lähetys
Lisätiedot
Tuote löytyy alla olevasta linkistä verkkokaupastamme

----------

Valitse painopakka:

100kg
= 2890 eur

120kg
= 3190 eur

140 kg
= 3390 eur

----------

HC PRO RISTIKKÄISTALJA - UUSI MALLI - KORKEUSSÄÄDÖLLÄ TAI ILMAN

HC Pro sarjan erittäin juohevasti liikkuvilla painopakoilla varustettu ristikkäistalja. Painopakat ovat tässä mallissa suorassa kulmassa runkoon nähden, eli kohtisuoraan harjoittelijaan nähden.

Aina korkeussäädettävä malli ei ole automaattisesti parempi malli. Lähes kaikki liikkeet voidaan tehdä myös perinteisessä ristikkäistaljassa. Perinteisen ristikkäistaljan etuna on suurempi vapaa tila taljan sisällä ollessa vaikka rintaa tehdessä tai sitten kun 2 harjoittelijaa haluaa tehdä samaan aikaan vaikka käsiä/olkapäitä.

HC Pron kulmassa olevassa ja tässä perinteisessä mallissa olevassa ristikkäistaljassa on lisäksi reilusti kääntyvät vaijereiden ohjurirullat ja se mahdollistaa myös monet harjoitukset siten, että olette kokonaan taljan välistä pois.
Erittäin hyvä monissa harjoituksissa joissa tarvitaan eri kulmia tai eri suorituspaikkaa.
Esim. yksi tekee keskellä rintaa ja lepotauoilla toinen tekee hauista scott penkissä ristikkäistaljan ulkopuolella.

Huomaa, että painopakka 100 kg on peruspainopakka, joka on riittävä fitness saleille ja kouluihin, mutta normaalisti kaupallisilla saleilla tarvitaan noin 120 kilon painopakkaa riippuen asiakaskunnasta.
140 kilon painopakat riittävät sitten jo kaikkein kovemmille saleille ja mahdollistaa vieläkin enemmän harjoituksia, kuten kohautukset ja muut voimaliikkeet.

Uuden mallin HC Pro ristikkäistaljojen juoheva lähes kitkaton liikkuminen perustuu parempiin laakereihin ja sitäkautta herkemmin pyöriviin vaijereiden ohjureihin.
Lisäksi uuden mallin taljat ovat lähes huoltovapaita paremmin laskettujen välysten puolesta. Uudessa mallissa on lisäksi aina leveyssäädettävä leuanvetorauta. Tässä voidaan siis säätää leveän leuanvedon oteleveyttä ainoana ristikkäistaljana maailmassa.

Jos haluatte, että niin tämä talja kuin muutkin HC Pro painopakalliset laitteet liikkuvat juohevasti nyt ja tulevaisuudessa, niin käyttäkää tälläistä öljyä painopakkojen pystyohjureihin: würhin Multi voiteluöljyä = https://www.hcgym.fi/wurth-multi-plus.html

Mitat:
Pituus: 2760 mm.
Leveys: 760 mm.
Korkeus: 2320 mm.

Painopakat: 100 kg - 140kg.
Malli: HC Pro lähes kitkaton liikkuva ristikkäistalja.

Tärkeää huomioida ristikkäistaljaa hankittaessa:

1. Ristikkäistaljan väkipyörät / metalliset rullat joissa vaijeri liikkuu keventävät valitun painopakan painoa neljännekseen alkuperäisestä.
Eli 100 kilon painopakka onkin kuormaltaan 20 kiloa jne.

2. Valittuja painopakkaa ei voi vaihtaa tai suurentaa myöhemmin. Syy tähän on että pystyohjureiden kiinnitykset tehdään aina oikeaan mittaan jokaiselle painopakalle ja vaikka pytysohjurit olisivatkin aivan samoissa aukoissa, niin keskitappi johon painot kiinnittyvät on aina oikean kokoineen omaan painopakkaansa nähden ja sitä ei voi "venyttää" suuremman painopakan tarpeisiin.

Pienin 100 kilon painopakka sopii aloittelijoille ja kuntoilijoille sekä kaikenlaiseen kuntoutukseen. Raskaammat Fitness ja kuntosaleille. 140 kilon painopakat riittävät myös pidemmälle ehtineille ja sillä voidaan harjoitella myös ojentajat ja hauikset ilman että painot loppuvat kesken.

HUOM! Jos olette Suomessa ALV rekisterissä saatte kaikki salilaitteet ja varusteet verovapaalla hinnalla, joka on 20% eli Viron arvonlisäveron verran vähemmän.

Toimitus 4 pv