Marja Rytkönen
Torin käyttäjä joulukuusta 2014
Uusimaa
Vantaa
-

HIRSIMÖKKI 8+2h 35KM LAHTi 90KM HKI 50KM KOUVOLA

Ilmoitustyyppi: Vuokrataan Ilmoitus jätetty: 11 syyskuuta 08:57
Nukkumapaikkoja: 10 Pinta-ala: 50 m²
Lisätiedot
Itä-Uudellamaalla, 35km Lahdesta, 50km Kouvolasta, 90km H:gistä, järven rannalla, Honkarakenteen 50m2 hirsimökki mukavuuksin, vierasmaja ja rantasauna, vuodepaikkoja 8+2+lapsen matkasänky. Tuvassa kulmasohva, josta saa 2 vuodetta, 40'taulu-tv+dvd+ radio (kaiuttimet myös ulkona) ja takka, makuuhuoneessa yhtenäinen runkopatja-parisänky ja parvella sänky ja 2 patjaa, vierasmajassa lisäksi 3 vuodepaikkaa kesällä. Hyvinvarustetussa keittiössä norm. varusteiden lisäksi astianpesukone. Saunassa hetivalmis-sähkökiuas (rantasaunassa puukiuas) ja pieni suihkutila ja välihuoneessa sähkövessa, ulkona lisäksi Biolan kompostikäymälä. Kalustetulla kuistilla erillinen jääkaappi juomille ja iso sähköwokki, kalustetulla pihaterassilla kaasu- ja hiiligrilli sekä sähkösavustin. Isossa rautapadassa voi polttaa turvallisesti nuotiota ja istua iltaa suuremmallakin joukolla. Mökki on 25m päässä rannasta, samoin vierasmaja ja rantasauna. Sähköistetyssä ja lämpöeristetyssä vierasmajassa sänky ja vuodesohva sekä katettu terassi. Rantasaunassa nopeasti lämpenevä puukiuas lasiluukulla ja vilvoitteluterassi. Uimaranta on matala ja katettu suodatinkankaalla ja hiekalla, rannassa pitkä laituri ja uimatikkaat. Käytössä on uusi 4h vene ja eri kokoisia pelastusliivejä. Järven vesi ei ole kirkasta johtuen savipitoisesta maaperästä, kuitenkin puhdasta. Levää, myös sinilevää, esiintyy ajoittain, silloin voi tehdä retkiä 1km päässä olevalle naapurijärvelle, jossa levää ei ole.

Maisemat ovat komeat, jylhät korkeat kalliot vastapäätä järven toisella puolen. Loivalla rinnetontilla on huonommin liikkuvia varten kaiteelliset portaat. Naapureista ei näy mökille joten siellä on aivan oma rauha, kaupat 3km päässä. Vuokraamme mökkiä päivittäin tai viikottain, läpi vuoden, myös talvisin. Järven ympäri kiertää kunnan ylläpitämä latu ja Lahden laskettelurinteisiin on vain 35km. Vuokra henkilöluvusta (1-10 henk.) riippuen 1vrk 100-150e, lisäpäivät 80-100e, viikonloppu 300-380e, viikko 600-680e, varausmaksu 50e.

Ilmoittaja kieltää telemarkkinoinnin

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja