KAUPPA
Separett Oy

Kaupan kaikki ilmoitukset (20)

Teknobulevardi 3-5
01530 Vantaa
Muut, Muut
https://separett.com/fi

TARJOUS Separett Tiny virtsasäiliöllä
  • TARJOUS Separett Tiny virtsasäiliöllä
  • TARJOUS Separett Tiny virtsasäiliöllä
  • TARJOUS Separett Tiny virtsasäiliöllä
  • TARJOUS Separett Tiny virtsasäiliöllä
  • TARJOUS Separett Tiny virtsasäiliöllä
  • TARJOUS Separett Tiny virtsasäiliöllä
774€ 929€

TARJOUS Separett Tiny virtsasäiliöllä

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 5 heinäkuuta 15:55
Kunto: Uusi
Toimitustapa:
Lähetys
Lisätiedot
Tarjoamme 40 kpl erän uusia Separett Tiny -erottelevia käymälöitä hintaan 774e! Tarjouksen saat verkkokaupastamme www.separett.com/fi koodilla: TORI tai https://separett.com?discountcoupon=TORI. Tarjous on voimassa 31.7.2022 asti, tai kun tavaraa riittää. EI JÄLLEENMYYJILLE. Tutustuthan huolella tuotteisiin ja asennusohjeisiin ennen ostopäätöksen tekemistä.

Separettin uusin erotteleva käymälä Tiny jättää tilaa muulle. Itsestään selvä valinta minikotiin tai muihin pieniin tiloihin, kuten asuntoautoihin, mutta myös mökkivessaksi. Tämä versio on Separettin ensimmäinen erotteleva käymälä, joka on varustettu sisäisellä virtsasäiliöllä. Merkkivalo käymälän päällä ilmaisee, kun virtsasäiliö on tyhjennettävä.

Erotteleva kuivakäymälä Tiny erottelee virtsan ja kiinteät jätteet toisistaan ja se on varustettu tuulettimella, joka poistaa kosteutta ja ilmaa, mikä tekee käymälätilasta hajuttoman. Tällä pienikokoisella mallilla on sekä kiinteän jätteen että virtsan säiliöt sisällä. Kiinteä jäte päätyy maissitärkkelyksestä valmistettuun kompostoitavaan biopussiin, joka voidaan kompostoida sisältöineen. Virtsa kerätään sisäiseen virtsasäiliöön, joka tyhjennetään tarpeen vaatiessa. Jos käymälää käyttää pysyvässä asunnossa 2 henkilöä, kiinteän jätteen säiliö on tyhjennettävä kerran viikossa ja virtsasäiliö 23 kertaa viikossa. Virtsasäiliö on varustettu anturilla, joka sytyttää punaisen valon Separett-logoon, kun säiliö vaatii tyhjennystä.

Separett Tiny ei vaadi tiettyä huonelämpötilaa vaan se toimii sekä kylmissä että lämpimissä tiloissa. Vaatimuksena on mahdollisuus vetää tuuletusputki ulos käymälätilasta. Käymälä on tehty asetettavaksi lattialle seinää vasten, ja lisävakauden varmistamiseksi se on kiinnitettävä joko lattiaan, seinään tai molempiin.

Käymälä on suunniteltu 50 mm putkille (ulkomitta). Optimaalisen toiminnan takaamiseksi suositellaan Separettin omaa asennussarjaa, jonka putket ja kulmat ovat oikean mittaisia.
Separett Tiny voidaan asentaa enintään 5 metriä pitkällä tuuletusputkella ja kahdella 90 asteen mutkalla. Ilmanvaihto voi tapahtua seinän, lattian tai katon läpi, esimerkiksi ylös vintille ja ulos talon sopivan sivun läpi.

Lue lisää ilmoituksen linkistä!

Toimituksen sisältö:
- Erotteleva kuivakäymälä Tiny virtsasäiliöllä

- Sisäsäiliö kiinteä jäte: 14,5 l polypropeeni

- Sisäsäiliö nestemäinen jäte: noin 7,5 l polypropeeni

- Asennusopas

- Käyttöopas

- 90 asteen mutkaputki Ø 50 mm

- 40 cm putki seinän läpivientiin, Ø 50 mm

- Tuotenäyte Biotabletti virtsamaljaan

- Tuotenäyte Biosäkki Tiny käymälään

- Tuotenäyte Tiny Absorb-kosteudenpoistaja

- Virtsamaljan jatkopala

- 3 x Asennusruuvit seinä- tai lattiakiinnitykseen

- Jäteastian kansi

- Putkisovitin Ø 50 mm / Ø 1,5 (sch 40)

- Pidike biotabletille

- Tuuletusputken pää vaakavetoon 50 mm / 1,5

- Tuuletusputken hattu Tiny

- Tuuletusputken hatun ruuvi

- Silikonituubi

- Asennussapluuna

- Verkkovirtamuuntaja

- 12V akkukaapeli

- Tuuletinkanavan suodatin

Eikö tämä ole sinulle sopiva mökkivessa? Separettilla on valikoimissa myös muita kuivakäymälävaihtoehtoja, kuten pakastavat ja polttavat wc:t, jotka sopivat loistavasti mökki-wc:iksi! Tutustu kaikkiin vedettömiin vessoihimme: https://separett.com/fi/kaikki-separett-kaymalat