Alex Laine
Uusimaa
Helsinki, Kontula | Kartta
HUUV Instant Success Hoverboard/tasapainoskootteri
  • HUUV Instant Success Hoverboard/tasapainoskootteri
  • HUUV Instant Success Hoverboard/tasapainoskootteri
  • HUUV Instant Success Hoverboard/tasapainoskootteri
  • Kartta
190€ 220€

HUUV Instant Success Hoverboard/tasapainoskootteri

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 21 syyskuuta 16:44
Instant Success on tulevaisuus. Alkaen futuristisesta muotoilusta ja päättyen valoefektien voimalla tykittäviin kaiuttimiin, tämä huuveri elää näkyäkseen. 8-tuumaiset täyskumirenkaat ovat tukevat ja pidemmilläkin matkoilla vaivattomasti hallittavat, mutta ne sallivat myös tilanteen mukaan suoritettavat nopeammat liikkeet ja suunnanmuutokset.

Tehokkaat Bluetooth-kaiuttimet tekevät matkastasi juuri halutunlaisen: bassoa kiireettömiin päiviin, teknoa nopeisiin pyrähdyksiin tai balladeja hiljaisiin iltoihin. Tällä Huuvilla luot oikean tunnelman, miltä ikinä sinusta tuntuukin. Musiikin avulla voit sulkeutua muulta maailmalta omiin ajatuksiisi tai vaihtoehtoisesti tavata kavereita ja vääntää volyymin tappiin. Instant Success on jalkojesi jatke, itsesi näköinen kulkuväline, joka sopeutuu kuljettajansa tarpeisiin. Sinä määräät, Huuv tottelee.

Instant Success-huuverin muotoilussa yhtäkään seikkaa ei ole jätetty sattuman varaan. Terävät linjat, tarkkaan sijoitetut valot ja lähes huomaamattomasti liukuva väriskaala sulautuvat kaikki saumattomaksi kokonaisuudeksi. Jalansijat mukailevat samaa futuristista tyyliä kuitenkaan pidosta tinkimättä. Jopa Instant Successin renkaiden pinnan persoonalliseen muotoiluun on panostettu. Tämä Huuv näkyy juuri niin kauas kuin haluat.

Renkaat: 8-tuumaiset täyskumipyörät
Väri: Sysimusta
Sterokaiuttimet: Bluetooth
Maksiminopeus: 15 km/h
Kantavuus: 120 kg, kuskin minimipaino 20 kg
Sähköakku: Samsung ICR18650-22PM
Moottori: 2x350W harjattomat sähkömoottorit
Toimintasäde: 15-30 km
Latausaika: 2-3 tuntia
Kokonaispaino: 13,5 kg