Matti Granroth
Torin käyttäjä maaliskuusta 2016
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (250)
Uusimaa
Helsinki, Oulunkylä-Patola
29 €

H. Räisänen: Mitä varhaiset kristityt uskoivat

Myydään. Ilmoittaja: Matti Granroth Ilmoitus jätetty 29 marraskuuta 17:48.
H. Räisänen: Mitä varhaiset kristityt uskoivat
  • H. Räisänen: Mitä varhaiset kristityt uskoivat
  • H. Räisänen: Mitä varhaiset kristityt uskoivat
  • Kartta
Osasto: Muut kirjat ja lehdet
Sijainti: Uusimaa - Helsinki, Oulunkylä-Patola
Hinta: 29 €
(Takakannen teksti:) Jeesus Nasaretilainen julisti Jumalan valtakunnan pikaista tuloa. Tästä alkoi kristinuskon tie itsenäiseksi uskonnoksi. Alkutaival oli värikäs ja monimuotoinen ja täynnä valtataisteluja. Kristinoppi muotoutui prosessissa, jossa valittiin, hylättiin ja yhdistettiin kilpailevia näkemyksiä. Samalla Jeesus-liikkeen seuraajat joutuivat määrittelemään oman identiteettinsä suhteessa juutalaisuuteen ja pakanalliseen kulttuuriin. Tämä katsomusten moninaisuus heijastui myös Uuteen testamenttiin.

Kristilliset aatteet ja ajatukset ovat vaikuttaneet syvästi länsimaiden historiaan ja sivistykseen - sekä hyvässä että pahassa. Emeritusprofessori Heikki Räisänen antaa lukijoilleen perspektiiviä ja herättää tutkimuksen keinoin arvostamaan suvaitsevaisuutta ja moninaisuutta. Kirja kiteyttää kansainvälisesti arvostetun huippututkijan elämäntyön laajoille lukijapiireille suunnattuna.

Uutena kirjakaupasta ostettu ja omistusaikana täysin käyttämätön teos on erittäin siisti ja loistokuntoinen historiateos.

Tekijä: Heikki Räisänen
Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Sid, 22cm x 15cm
Painovuosi: 2011
Kunto: K5
Sivumäärä: 377

Jokaista myytävänä olevaa kohdetta on vain 1 kappale. Yli 50 euron arvoiset kirjatilaukset aina postimaksutta. Tilaathan ennen kuin kohde tulee myydyksi. Kohteita poistetaan tori.fi -palvelusta sitä mukaa kun ne menevät kaupaksi.

Yhteydenotot:
Sähköpostitse matti.granroth@outlook.com tai;
Puhelimitse +358 (0)40 412 0756

Ilmoittaja on valmis postittamaan tuotteen