Jim
Torin käyttäjä tammikuusta 2014
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (4)
Uusimaa
Helsinki, Herttoniemi
Kaikki kuvat

Haemme mökkiä max 1h vene- tai automatkan päästä

Tyyppi: Ostetaan
Lisätiedot
Etsimme merenrantamökkiä korkeintaan 1 tunnin joko vene- tai automatkan päästä Itä-Helsingistä. Saarikohteet sopivat myös. Meitä kiinnostaa erityisesti Sipoon/Itä-Helsingin saaristo tai Porvoo. Myös Loviisa on mahdollinen, jos matka-aika Itä-Helsingistä on kohtuullinen.

Rannan tulee olla sopiva pienille lapsille ja tontin ilmansuunnan mieluiten länsi, lounais tai etelä, mutta tämä riippuu paljon myös tontista. Arvostamme yksityisyyttä eli toivottavasti mökin sijainti on rauhallinen.

Toivomme, että mökki on hyvässä kunnossa ja riittävän kokoinen nelihenkiselle perheelle - pinta-ala vähintään 60 m2. Lapsiperheenä tarvitsemme mukavuuksia eli sähköt ja juomakelpoista kaivovettä tai kunnallistekniikan.

Ota yhteyttä kerro mökistäsi! Lähetä mielellään myös kuvia tontista ja mökistä.

***

Vi söker ett sommarställe max 1 timmes båt- eller bilväg fram från östra Helsingfors. Även ställen på holmar beaktas. Främst är vi intresserade av Helsingfors östra skärgård, Sibbo samt Borgå men även vi kan även tänka oss Lovisa om vid fastlandet.

Stranden bör vara barnvänlig och tomtens väderstreck helst väst, sydväst eller söder. Ogärna direkt insyn till grannar från tomten.

Vi önskar att stugan är i gott skick samt välutrustad samt tillräckligt stor för en familj med två barn, gärna minst 60 m2. El bör finnas samt drickbar vatten antingen från borrbrunn eller kommunalteknik.

Skicka gärna bilder och kartor på ert sommar gömställe.
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja