Riia Talaja
Torin käyttäjä syyskuusta 2015
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (2)
Uusimaa
Helsinki, Kallio
Kaikki kuvat

Hakusessa pitkäaikainen vuokra-asunto Hkistä

Ilmoitustyyppi: Halutaan vuokrata Ilmoitus jätetty: 10 marraskuuta 20:12
Talotyyppi: Kerrostalo Rakennusvuosi: -
Maakunta: Uusimaa Alue: Kallio
Kunta: Helsinki Osoite: -
Lisätiedot
Hei!

Olen 26-vuotias työssäkäyvä, fysioterapeutiksi opiskeleva korkeakouluopiskelija ja etsin itselleni pitkäaikaista ihanaa kotia Helsingistä (suurin piirtein alueilta Kallio, Sörnäinen, Hakaniemi, Kalasatama. Myös Herttoniemi harkinnassa jos lähellä metroa.) Mukanani muuttaisi rakastettava Kössi-koirani, joka on täysin sisäsiisti, hajuton, hiljainen, rauhallinen ja kerrostaloelämään tottunut koira. :)

Itse olen terveellisiä ja rauhallisia elämäntapoja vaaliva, luontoa ja merta rakastava, siisti sekä ympäristöäni ja kanssaihmisiä kunnioittava ihminen. Myös siis vuokranantajan näkökulmasta hyvin vaivaton ja miellyttävä vuokralainen! Olen talousasioissa äärettömän tarkka, joten kysymysmerkit vuokranmaksun tai muiden raha-asioiden kanssa eivät tule kyseeseen. Luottotietoni ovat luonnollisesti kunnossa.

Asunnontarve olisi tammikuusta 2020 lähtien. Hakusessa luonnollisesti mahdollisimman edullinen, opiskelijabudjettiin (miel. alle 700e) väh. 20 neliöinen asunto. Kaikista edellä mainituista aspekteista löytyy kuitenkin joustovaraa sopivan asunnon löytyessä joten ota rohkeasti yhteyttä jos etsit asunnollesi huippuluotettavaa, pitkäaikaista vuokralaista! :)

Ystävällisin terveisin,
Riia Talaja
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja