Johanna
Torin käyttäjä elokuusta 2014
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (211)
Uusimaa
Helsinki, Kaivopuisto | Kartta
Hannu Mattinen: Asiakkuusosaaminen
  • Hannu Mattinen: Asiakkuusosaaminen
  • Hannu Mattinen: Asiakkuusosaaminen
  • Kartta
16€ 20€

Hannu Mattinen: Asiakkuusosaaminen

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 13 heinäkuuta 16:37
Lisätiedot
Myydään kuvissa oleva uudenveroinen kovakantinen Hannu Mattisen kirjoittama kirja Asiakkuusosaaminen - kuuntele asiakastasi.

1. painos, Talentum, 2006

Takakannen esittelyteksti:
Asiakkuusosaaminen - kuuntele asiakastasi kyseenalaistaa perinteisiä asiakassuhdetoiminnan käsityksiä. Kirjan kirjoittaja Hannu Mattinen väittää, että jo vuosikymmenen liikkeenjohdon megatrendinä vallinnut asiakkuusteema on ollut liian etäällä asiakkaasta. Yritykset eivät tunne asiakkaitaan riittävällä syvyydellä rakentaakseen merkittäviä kilpailuetuja. Mattinen haastaa lukijan tarkastelemaan asiakasta ja hänen päätöksentekoaan ja toimintaansa uusista näkökulmista.
Kirja pääteemoja ovat asiakkuusosaamisen rakentuminen, tietämyksen johtaminen, asiakkaan osallistuttaminen liiketoiminnan kehittämiseen sekä liiketoiminnan simulointi, eli eri vaihtoehtojen kokeilu ja niiden vertailu aitoa tilannetta jäljittelevässä kehittämis- ja oppimisympäristössä. Kirja on myös perinteiseen markkinointitutkimukseen kohdistuva kriittinen puheenvuoro. Kirja sisältää runsaasti havaintoja asiakkaan käyttäytymisestä.
Hannu Mattisella on pitkä kokemus markkinoinnin ja liikkeenjohdon tehtävistä. Hän toimii liikkeenjohdon konsulttina ja on suosittu seminaariluennoija. Hän on Focus&Vision Oy:n toimitusjohtaja ja toiminut markkinoinnin ja liikkeenjohdon tehtävissä muun muassa Amer-yhtymässä, WSOY:llä sekä Valituilla Paloilla.

Hinta noudettuna 20 euroa. Postitus Suomessa onnistuu, hinta postitettuna 26 euroa.

Ilmoittajan toimitustavat

Nouto: Helsinki: Ullanlinna - keskusta Mainos: Osta Postin lähilokero, alkaen 2,90 €