Pekka
Torin käyttäjä lokakuusta 2016
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (250)
Uusimaa
Espoo, Mankkaa
Hawking, Stephen: Ajan lyhyt historia / Elämä
  • Hawking, Stephen: Ajan lyhyt historia / Elämä
  • Hawking, Stephen: Ajan lyhyt historia / Elämä
  • Hawking, Stephen: Ajan lyhyt historia / Elämä
  • Hawking, Stephen: Ajan lyhyt historia / Elämä

Hawking, Stephen: Ajan lyhyt historia / Elämä

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 16 tammikuuta 21:09
Toimitustapa:
Lähetys / Nouto
Tee kaupat kätevästi postitse
Lisätiedot
Stephen Hawkingin kirjat

------------------------------------------------------------
Hawking Stephen W.: Ajan lyhyt historia - Alkuräjähdyksestä mustiin aukkoihin
WSOY, 1988, 193 sivua, painos: 2, kunto: hyvä, Sidottu kansipaperi
10,00 EUR

Alkuräjähdyksestä mustiin aukkoihin! Aikamme kuuluisin fyysikko kertoo pääteoksessaan seikkaperäisesti, miten nykyinen maailmankuvamme on muodostunut.

Stephen W. Hawking on vuosisatamme merkittävimpiä tiedemiehiä. Ajan lyhyen historian Hawking kirjoitti meille tavallisille ihmisille, jotta mekin voisimme perehtyä tieteen nykyisiin käsityksiin ajan luonteesta ja maailmankaikkeuden rakenteesta. Hawking kertoo seikkaperäisesti, miten nykyinen maailmankuvamme on kehittynyt aiempien käsitysten pohjalta yhä täydellisemmäksi ja samalla pääsemme tutustumaan huippututkijan ajatuksenkulkuihin.

Hawking johdattelee lukijan syvän avaruuden kaukaisiin galakseihin ja mustiin aukkoihin. Samalla tutustumme myös äärimmäisen pienten kvarkkien makuihin ja väreihin , antimateriaan, hiukkasten spineihin ja erityyppisten aikojen erilaisiin suuntiin ja kuin huomaamatta olemme tempautuneet tähän kiehtovaan maailmaan.

Yksi Hawkingin hätkähdyttävistä päätelmistä on, että reunaton maailmankaikkeuden malli saattaakin panna yleisesti hyväksytyn alkuräjähdysteorian viralta. Samalla hän asettaa Jumalan aseman kaiken luojana vähintäänkin kyseenalaiseksi.

-----------------------------------------------------------
Ferguson Kitty: Stephen Hawking - Elämä
Kustantaja: WSOY, 2012, 442 sivua, painos: , kunto: hyvä, Sidottu, kansipaperi
10,00 EUR

Poikkeuksellisen ajattelijan poikkeuksellinen elämä. Stephen Hawking on aikamme kenties kuuluisin fyysikko. Hänet tunnetaan ennen kaikkea maailmankaikkeuden syntyä ja olemusta luotaavasta tutkimuksestaan - ja taidostaan esittää se kansantajuisessa muodossa.

Lahjakkaan mutta laiskan yliopistonuorukaisen elämä mullistui, kun hänellä 21-vuotiaana todettiin lihakset rappeuttava ALS-tauti, joka vie lopulta puhe- ja liikuntakyvyn. Elinaikaa luvattiin kaksi vuotta.

Hawking oli kolmen lapsen isoisä ja maailman ehkä arvostetuin tiedemies.Hawkingin elämäkerta on kiehtova sukellus poikkeuksellisen ajattelijan vaiheisiin ja kaiken teoriaa etsivän fysiikan näköaloihin.

--------------------------------------------------------
McEvoy J. P.: Stephen Hawking vasta-alkaville ja edistyville
Kustantaja: Jalava, 1998, 174 sivua, painos: 1, kunto: hyvä, Nidottu, kuvakansi
5,00 EUR
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja