Hellapoliisi: GLUTEENITTOMAT - helpot reseptit
  • Hellapoliisi: GLUTEENITTOMAT - helpot reseptit
  • Kartta
25 €

Hellapoliisi: GLUTEENITTOMAT - helpot reseptit

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 20 huhtikuuta 22:04
Lisätiedot
Suoraan tekijältä!

Sivuja: 224
Tuotemuoto: Kovakantinen, sidottu tai koteloitu
Väri: Nelivärinen

Kirjassa on noin 80 reseptiä.

Gluteenittomat tarjoilut tuntuvat monista yhä edelleen haasteellisilta.
Mitä tarjota keliaakikolle muutenkin stressaavassa juhlahetkessä kun olisi paljon muutakin muistettavaa.

Älä hermostu!
Nykyään kaupan pakastealtaasta ja tuoreenakin löytyy jo paljon valinnanvaraa, joita tuunaamalla saat helposti herkullista tarjottavaa vieraallesi.

Toivomme kirjan olevan inspiraationa kaikille joiden lähipiirissä on gluteenitonta ruokavaliota noudattavia henkilöitä. Kirja toimii myös ideapankkina esimerkiksi kahvilatyöntekijöille ja muille ruoan parissa työskenteleville, jotta myös gluteenitonta ruokavaliota noudattava tulisi huomioiduksi.
Yksittäispakattu kuiva käntty ei ilahduta ketään. Pienellä vaivalla saat myös keliaakikon ilahtumaan. Ja kun ilahdutat keliaakikkoa, hän muistaa sen varmasti. Hyvä kello kuuluu taatusti kauas.

Kirjan tekijöistä Maijulla on keliakia ja hän on tuonut kirjaan omaa osaamistaan ja siksi olemme kehitelleet reseptejä, jotka ovat oikeasti helppo arjessa toteuttaa.
Kun haluat nähdä hieman enemmän vaivaa, löydät kirjasta myös reseptit itse valmistettuihin suolaisiin ja makeisiin leivonnaisiin ja pikkupurtaviin.
Monet leivonnaiset voit valmistaa myös kokonaan gluteenittomiksi, jolloin keliaakikolle ei tarvitse tehdä erikseen tarjottavaa.