Tarmo
Torin käyttäjä syyskuusta 2013
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (24)
Uusimaa
Kerava, Kerava Keskus
1 500 €

Helmsman 20

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 10 syyskuuta 22:21
Kunto: Hyvä
Pituus: 6.06 metriä - 19,9 jalkaa Käyttötunnit: -
Vuosimalli: 1985 Runkomateriaali: Lujitemuovi
Moottori: Ei
Lisätiedot
Myydään purjevene Helmsman 20.
Erinomainen vene purjehduksen aloitukseen ilman aiempaa kokemusta.Vene on rekisteröity neljälle, siinä on hyvät makuupaikat kahdelle aikuiselle ja lisäksi mahtuu ainakin yksi lapsi sitloodan alle jonne myös patja jatkuu. Patjat on siistissä kunnossa ja kaikki päälliset on pesty pesukoneessa. Veneessä on koostaan huolimatta hyvät säilytystilat, sisätiloissa istuinten alla reilusti tilaa, selkänojan takana pitkä hylly kummallakin puolella ja ulkona säilytystilat sekä perässä että keulassa.
Talvisäilytyspukki sijaitsee Puotilan satamassa jossa venettä voi säilyttää talven kaupungin paikoilla. Talveksi 2022-2023 maksettu kausipaikka Puotilan satamassa Helsingissä.

Perämoottori myydään erikseen. Hinta 900eur
myyntipäivä 21/06/22 Mariner F5 MLHA Sailmate perämoottori.
Takuu 21/06/24 asti. https://m.motonet.fi/fi/tuote/5001201/Mariner-F5-MLHA-Sailmate-peramoottori

Isopurje ja genoa: kulumaa jonkin verran mutta molemmat purjehduskelpoisia, kompassi, pelastusrengas, uimatikkaat.
Ostin veneen tänä kesänä ja opettelin purjehtimaan. Vene on helppo käsitellä, laituriin tullessa kevyt pysäyttää ja ohjailla käsillä. Vene sijaitsee Puotilassa Helsingissä.
Osittain uusitut sähköt ja aurinkopaneelit (yht 60w), akku 70ah, USB-latauspistokkeet, radio ja kaiuttimet ulkotilassa, sisällä led-valo, kulkuvalot, aurinkosähköllä toimiva automaattinen kattotuuletin, 4kpl fendarit, 3kpl kiinnitysköydet, perässä liinakela, 2kpl ankkurit, pelastusrengas.

Veneen pohja on myös erinomaisessa kunnossa, se on 2021 keväällä hiottu (myös kölistä hiottu kaikki pintaruoste pois) ja maalattu ensin 5 kerrosta Hempel pohjamaalia (primer) jonka jälkeen Hempel Silic One pintamaali. Kyseessä on siis uusi MYRKYTÖN silikonipintainen pohjamaali joka on huomattavasti myrkkymaalia ympäristöystävällisempi valinta. Viime kesän perusteella toimi hyvin, pohja oli syksyllä varsin puhdas. Jo maalit maksoi lähemmäs 500 ja hommaan meni yli 30 tuntia.