Teemu Heinonen
Torin käyttäjä elokuusta 2014
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (205)
Uusimaa
Vantaa, Rekola | Kartta
Hinnasta viis DVD
  • Hinnasta viis DVD
  • Kartta
1 €

Hinnasta viis DVD

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 25 elokuuta 13:55
Hors de prix [2006]

Korsikalaisen Pierre Salvadorin särmikkäät komediat (Huijareita ja pyhimyksiä, Teidän jälkeenne) kiertävät totuutta juonikkaan ovelasti. Salvadorin sankareilla on arvot kohdallaan ja suuri sydän, mutta nuo arvot ovat usein ainakin aluksi aika outoja.

Rahalla ei ehkä voi ostaa onnea -- mutta kyllä sillä saa mahtavaa palvelua Ranskan Rivieran luksushotelleissa ja designputiikeissa, joissa ei hintoja kysellä.

Audrey Tautou syöksyi suoraan Da Vinci koodin kuvauksista Rivieralle esittämään huijaria: Hinnasta viis -Irene pukeutuu rikollisen uhkarohkeasti leikattuihin mekkoihin ja rahastaa ammattimaisesti kultarannikon rahakkaita pelimiehiä.

Syntymäpäivänään yksinäisyyden yllättämä Irene rakastuu aidosti, kun työpaikalle nukahtanut Jean (Gad Elmaleh) heittäytyy romanttisen epätoivon riivaamana sikaritehtailijamiljonäärin rooliin, ja sekoittaa sen seitsemäntoista sateenvarjodrinkkiä sydämensä valitulle. Osaako rakkauden ammattilainen enää kuunnella sydämensä ääntä? Miten ihmeessä Jean selittää pankilleen sen että kaikki tilit nyt vain tyhjenivät yhden tavallisen päivän aikana. Ja kuinka mittaamattoman paljon onnea yhdellä onnenlantilla voikaan ostaa? Mutta vain jos se on taskunpohjan viimeisistä viimeinen killinki!

Audrey Tautou, Gad Elmaleh, Pierre Salvadori

Suomitekstit

Maksutapa: käteinen tai tilisiirto
Toimitustapa: nouto, toimitus Vantaan Asolan lähelle tai posti. Postikulut 2,6 e.