Pöllänen
Torin käyttäjä heinäkuusta 2016
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (157)
Uusimaa
Vantaa, Päiväkumpu | Kartta
History of Football 7xDVD, Vantaa/Imatra/posti
  • History of Football 7xDVD, Vantaa/Imatra/posti
  • Kartta
30 €

History of Football 7xDVD, Vantaa/Imatra/posti

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 1 helmikuuta 18:11
Ylimääräiseksi jäänyt hyväkuntoinen futisboxi kaikille "tuleville litmasille". Suomesta hankittu, ja suomeksi tekstitetty. Sopii hyvin vaikkapa lahjaksi.

Tässä boksissa on kaikki historiasta nykypäivään. Läpikatsaus miksi jalkapallo generoi jännitystä, intohimoa ja rikkautta enemmän kuin mikään muu urheilulaji.

7 levyä, yhteensä noin 15 tuntia, sisältäen kaiken mitä itseään kunnioittava jalkapallofani tarvitsee.

"Tervetuloa upeiden maalien hurmioon ja mahtavien otteluiden tarttuvan fiiliksen euforiaan. History of Football - the Beautiful Game valottaa "kauniin pelin" kaikki puolet, joka suunnalta, suorin tykein ja kierrepotkuin. Kyseessä on mahtava 7 DVD:n paketti - 15 tunnin edestä uskomatonta materiaalia, mitään unohtamatta! Luvassa on runsain mitoin tähtipelaajien haastatteluja, tietoutta jalkapallon historiasta ja sen kiistattomasta voimasta eri maiden kulttuureihin, sekä luonnollisesti historiallisia otteluita vuosien varrelta - voittoja, häviöitä, maaleja, maaleja ja vielä lisää maaleja.
Miten jalkapallo ja sen luomat supertähdet pystyvät nostattamaan sellaisen jännityksen, hurmion, fanatismin, intohimon ja vallan pyörremyrskyn, kuin minä niitä palvotaan, kannustetaan, rakastetaan ja vihataan? Mitään säästelemättä ja jatkuvasti aggressiivisesti hyökäten, History of Football näyttää kaiken, kentältä ja sen ulkopuolelta. History of Football on jokaisen jalkapallofanin unelmien täyttymys ja "kauniista pelistä" tähän asti kiinnostumattoman tehokurssi. Jalkapallo on enemmän kuin elämää!"

Nouda joko Vantaan Päiväkummusta tai sovittaessa myös Imatran Korvenkannasta. Postituskin onnistuu kiinteillä 7 euron kuluilla, ja vain periaattella rahat tilille, tuote postiin.