Hula hoop 1,2kg Gymvanne
  • Hula hoop 1,2kg Gymvanne
  • Hula hoop 1,2kg Gymvanne
  • Hula hoop 1,2kg Gymvanne
29 €

Hula hoop 1,2kg Gymvanne

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 28 lokakuuta 21:38
Lisätiedot
- paino 1,2kg

- Helppo kasaus / purku pikalukituksella

- halkaisija 100cm

- Erittäin tehokas keskikehon rasvanpolttoon / muokkaukseen

"Hulavanne ei ole enää pelkästään lasten lelu, vaikka hauskaa sen pyörittäminen on toki aikuisellekin. Lisäpainoilla varustettu hularengas tekee vanteen pyörittämisestä tehokasta treeniä, joka kehittää erityisesti syviä vatsalihaksia ja selkälihaksia, mutta myös reisiä ja pakaroita.

Vanteen pyörittäminen kuluttaa lisäksi runsaasti kaloreita, polttaa vaarallista sisäelinrasvaa, kehittää tasapainoa ja koordinatiota sekä parantaa ryhtiä. Perinteisen vyötäröllä pyörittämisen lisäksi renkaalla voi tehdä paljon muitakin liikkeitä, jotka muuttavat vanteilun helposti tehokkaaksi kokovartalotreeniksi.

Hulavanne koostuu kuudesta yhteen kytkettävästä osasta, jotka on pehmustettu harjoittelun helpottamiseksi. Renkaaseen on lisätty painoja niin, että paino on yhteensä 1.2 kg. Vanteen pinnassa on aaltomainen kohokuvio, joka hieroo hellästi lihaksia harjoituksen aikana."

GYMVANTEET MENEVÄT HETKESSÄ HUIPPUSUOSION VUOKSI. TILAA NOPEASTI OMASI!
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja