Olli Lipponen
Torin käyttäjä maaliskuusta 2016
Uusimaa
Espoo, Soukka
Soukantie 15
Huone Espoon Soukassa
  • Huone Espoon Soukassa
  • Huone Espoon Soukassa
  • Huone Espoon Soukassa
  • Huone Espoon Soukassa
415 €/kk

Huone Espoon Soukassa

Ilmoitustyyppi: Vuokrataan Ilmoitus jätetty: 10 lokakuuta 09:18
Pinta-ala: 15 m² Huoneita: 1
Talotyyppi: Kerrostalo Rakennusvuosi: -
Asumismuoto: Solu- ja yhteisasuminen Vakuus: 800 €
Maakunta: Uusimaa Alue: Soukka
Kunta: Espoo Osoite: Soukantie 15
Lisätiedot
Huone Espoon Soukassa vapautuu joustavasti marras-joulukuussa. Huone on noin 15 m2 lisäksi yhteisiä tiloja on tilava olohuone, kph, wc ja keittiö. Olohuoneessa älytv, kph:ssa pesukone ja keittiöstä löytyy tiskikone ja kaikki muu tarvittava.

Huoneen ovessa on lukko. Vuokraan sisältyy sähkö, vesi ja netti. Kyseessä on pohjakuvan huone H3. Huone vuokrataan tarvittaessa kalustettuna. Asunnossa ja parvekkeella ei tupakoida.

Asunto on 4h+k, 97m2. Kämppiksinä on 2 kpl noin 30v suomalaista työssäkäyvää miestä, joista kumpikin on viihtynyt asunnossa jo yli 2v. Haetaan pitkäaikaista kämppistä, mutta myös lyhyempikestoiset asunnontarpeet huomioidaan.

Talon vierestä pääsee bussilla Isoon Omenaan metrolle ja lisäksi suoralla bussiyhteydellä pääsee Kamppiin 20-25 minuutissa. Leppävaaraan ja Jorviin on myös suora bussiyhteys aivan vierestä. Lähikauppaan on 150 m ja muutenkin kaikki tarvittavat palvelut ovat lähietäisyydellä.

Laita viestiä, mikäli kiinnostuit tai haluat lisätietoja.

Huone Espoo Helsinki kämppis kimppakämppä

Ilmoittaja kieltää telemarkkinoinnin

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja