anneenroth
Torin käyttäjä huhtikuusta 2019
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (5)
Uusimaa
Helsinki, Kamppi - Ruoholahti
Hyvää lukemista kesäksi
  • Hyvää lukemista kesäksi
2€ 20€

Hyvää lukemista kesäksi

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 29 huhtikuuta 13:44
Kunto: Erinomainen
Toimitus helposti Tori-pakettina
Kun teet kaupat tuotteesta, sovi myyjän kanssa vastaanotatko tuotteen mieluiten Postin pakettiautomaattiin, kotiin vai Postin toimipisteeseen. Lue lisää »
Lähetä
Tori-paketti
Lisätiedot
Suon Villi Laulu myyty!

Lisa Wingate: Ennen kuin olimme sinun
Kirja perustuu yhteen Amerikan suurimpaan skandaaliin. Memphisiläinen adoptiojärjestön ja orpokodin johtaja kidnappasi ja myi köyhien perheiden lapsia varakkaille perheille ympäri Amerikkaa.

Edouard Louis: Ei enää Eddy
Ranskan viime vuosien kohutuin romaani on sekä vangitseva kasvutarina että tarkkanäköinen kuvaus länsimaisen yhteiskunnan jakautumisesta.

Flea: Happoa Lapsille
Red Hot Chili Peppersin legendaarinen Flea sukeltaa muistelmiensa ensimmäisessä osassa Melbournesta New Yorkin kautta Los Angelesin kaduille, huumeiden, rötösten ja rikkinäisten perheiden maaailmaan.

Elena Ferrante: Amalian rakkaus
Napoli-sarjan kuuluisan kirjoittajan loistava kuvaus Napolista. Delia saapuu Napoliin järjestämään äitinsä hautajaisia jolloin väkivallan varjostamat muistikuvat nousevat esiin. Mutta ovatko ne todellisia?

Elena Ferrante: Aikuisten valheellinen maailma
12-vuotiaan Giovannan lapsuus on ohi kun hän kuulee isänsä sanovan häntä rumaksi. "Hän on alkanut muistuttaa pahoin Vittoriaa."Vanhempien puheissa Vittoria-täti on kaiken pahan ruumiillistuma, ja näin Giovannan kipeä siirtymä aikuisten tekopyhään maailmaan alkaa.

Hyväkuntoiset kirjat yhteensä 10e tai 2e kpl. Voit myös tehdä tarjouksen.

Kirjat sijaitsevat Helsingin Kampissa. Nouto ja käteismaksu.