IGuzzini Y-valaisin
  • IGuzzini Y-valaisin
  • IGuzzini Y-valaisin
  • IGuzzini Y-valaisin
  • IGuzzini Y-valaisin
225€ 345€

IGuzzini Y-valaisin

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 16 heinäkuuta 16:51
Lisätiedot
Y-Light on Studio and Partnersin, Torsten Fritzen vuonna 2004 iGuzzinille suunnittelema huippulaadukas jalkalamppu. Valaisinosan kaarevan muodon sisään on kätketty fluoresenttiä ja energiatehokasta valaistusteknologiaa, joka hajaannuttaa valon kauniin pehmeäksi. Valoteho on säädettävissä kolmen eri voimakkuusasteen välillä.

Hinta uutena: 800+ euroa
Kotiinkuljetus: Ilmainen
Varastossa: 2kpl
Kuntoluokitus: Hyvä: Valaisimessa on paikoittain pieniä naarmuja.
Kotiinkuljetus (1-4 päivää): 25 euroa PK seudulle

Jos olet kiinnostunut tuotteesta, ota yhteyttä alla olevaan sähköpostiin niin sovimme kuljetuksesta tai noudosta varastostamme! Voit totta kai myös tilata tuotteen suoraan verkkokaupastamme. Tuotteen voit maksaa kätevästi verkkokaupassa tai kortilla, kun tuomme sen kotiisi. Vastaamme mielellämme kaikkiin mahdollisiin kysymyksiin.

Lisätietoa tuotteesta löydät linkistä ja voit samalla myös tutustua muihin tuotteeseemme!

Varastomme sijaitsee Espoossa: Rajamaankuja 7A, 02970 (varasto 19).

Mjuk on laadukkaiden second-hand kalusteiden moderni verkkokauppa ja uusi tapa löytää laadukkaita second-hand kalusteita järkevään hintaan. Mjukistä löydät kattavan valikoiman edullista pohjoismaista muotoilua ja korkealaatuisen ostokokemuksen kotiinkuljetuksella ja palautusoikeudella. Otamme myyntiin vain korkeatasoisia kalusteita jotka läpäisevät laatukriteerimme.
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja