Hanne Virta
Torin käyttäjä toukokuusta 2018
Espanja
480 €/vko

Ihana asunto Benálmadenassa 300 m rannasta

Osasto: Ulkomaan asunnot, Vuokrataan Pinta-ala: - Huoneita: -
Maa: Espanja Kaupunki: Benalmádena Costa
Lisätiedot
Nyt aurinkorannikolle pääsee ja uskaltaa mennä jälleen. Tosi viihtyisä moderni kaksio Benalmádenassa vain 300 m rannasta. Kaikki palvelut lähellä. Osittain katettu suuri terassi 35 neliötä! Aurinkopedit, varjot, tuolit, pöydät ja levitettävä sohva viherkasveineen. Aurinko paistaa isolle terassille auringonlaskuun saakka. Suljettu alue, johon kulku vain muutama askel tai pääsisäänkäynnin kautta suoraan hissillä. Asunnossa (4:lle henkilölle) oh, mh, keittiö ja ikkunallinen kylpyhuone. Käytössä nopea valokuitu wi-fi, ilmastointi, 2 TV, kaikki keittiömukavuudet, liinavaatteet, pyyhkeet jne. Käytettävissä pelejä, dvd, lukemattomia kirjoja ym. Yhtiöllä 3 allasta, joista yksi lähellä huoneistoa. Oh divaanivuodesohva (1-2 hlöä), jossa vuodevaatelaatikko. Sopii liikuntarajoitteisille (suihkuun ei pyörätuolilla). On luiskat ja hissi.
Alue on rauhallinen, mutta muutaman askeleen päässä ravintolat, baarit, kaupat ja apteekit. Kilometrejä hyvin hoidettua rantaa kävelykatuineen.
Nähtävyyksinä Tivoli, suuri lintupuisto eläimineen, Delfinario, cabiini vuoren huipulle, huvivenesatama, perhospuisto, Kolumbuksen muistolinna ym.
Helppo liikkua joko kylää kiertävällä junalla, kaksikerrosturistibussilla, linjabusseilla tai paikallisjunalla vähän pidemmällekin.
Kysy vapaita viikkoja ja hintoja. Viikkohinnat sesongin mukaan alkaen 480 (sis. vesi + wifi + sähkö). Loppusiivous 55 . Asunto rekisteröity Andalusian kunnan vuokrarekisteriin.

Ilmoittaja kieltää telemarkkinoinnin

Samanlaisia ilmoituksia Oikotie.fi sivustolla