Tuomas Marttila
Torin käyttäjä elokuusta 2013
Uusimaa
Inkoo
Mossabölentie 57
88 000 €

Ihastuttava 1700-luvun hirsimökki

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 8 lokakuuta 13:35
Huoneita: - Pinta-ala: -
Lisätiedot
Myynnissä noin 50 m2:n (ei tarkastusmitattu), 1750-luvulla (arvio) rakennettu hirsirunkoinen omakotitalo / vapaa-ajan asunto Inkoon Mossabölessä. Noin 2700 / 5000:n m2:n etelärinnetontti koostuu pihasta ja monimuotoisesta metsäpalstasta.

Etäisyydet (noin), Helsinkiin 75 km, Lohja 24 km, Karjaa 14 km, Inkoo 18 km, Salo 57 km. Lähikauppa ja posti on Mustiossa, jonne matkaa noin 5 km.
Talon sijainti on rauhallinen. Erinomaiset sienestys- ja marjastuspaikat lähes takapihalla.

Talossa on asunut myös sisäilmaongelmista oireileva ystäväni, eikä hän ole saanut täällä oireita.

Keittiössä on astianpesukone, jääkaappi, vesipiste tiskialtaalla, puuhella sekä leivinuuni.

Huoneen puolella on tehokas ja varaava perinteinen pönttöuuni.
Kylpyhuoneessa lattialämmitys, suihkukaappi, wc ja valmius pesukoneelle ja kuivausrummulle.

Rakentamaton yläkerta on korkea, eli sinne voi rakentaa halutessaan lisätilaa. Taloa on korjailtu ja laiteltu rakkaudella ja perinnerakentamista kunnioittaen. Mutta tietenkin vanhassa talossa laittamista riittää aina. Uusi kolmivaihesähkö ja kaikki sähköön liittyvä on uusittu ja on ammattilaisen asentamat. Viemäröinti ja vesiputket on uusittu. Lämmitys onnistuu kolmella toimivalla tulipesällä, jotka on nuohottu vuosittain. Alapohja on kuiva, ja sen suojaksi on tehty uusi salaoja. Vesi tulee naapurin kaivosta omalla pumpulla. Kaivoon on virallinen käyttöoikeus, eli rasite.

Tontilla on myös toinen vanha hirsitalo joka toimii tällä hetkelä mainiona ulkorakennuksena ja varastona. Ulkorakennusta on korjailtu ja tuettu, lisäksi siihen on laitettu kierrätysmateriaalista uusi profiilipeltikatto. Tämä ulkorakennustalo on haluttu säilyttää, koska se on myös noin 1700-luvun puolivälin paikkeilta, ja se ikään kuin kuuluu tähän historialliseen ja kauniiseen miljööseen. Irtaimisto sekä pihalla / varastoissa oleva puutavara eivät kuulu kauppaan.

Ilmoittaja kieltää telemarkkinoinnin

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja