KAUPPA
Tori

Kaupan kaikki ilmoitukset (27)

| Kartta Urheilu ja ulkoilu, Hiihto ja laskettelu

Iivo Niskanen: MM-parisprintti 2017 kisa-asu
  • Iivo Niskanen: MM-parisprintti 2017 kisa-asu
  • Iivo Niskanen: MM-parisprintti 2017 kisa-asu
  • Kartta
1 000 €

Iivo Niskanen: MM-parisprintti 2017 kisa-asu

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 16 tammikuuta 10:48
Lisätiedot
Iivo Niskanen, 26, on nykyaikamme suurin ja menestynein suomalainen olympiasuuruus. Hän iski komeetan lailla Sochin olympialaisissa ennakkoluulottomasti suoraan nuorten maailmanmestaruuskilpailuista sellaisen tason pöytään, että tuloksena oli olympiakulta pariviestissä yhdessä Sami Jauhojärven kanssa. Sen jälkeen Iivo on kilpaillut harvakseltaan, mutta aina kun Iivo lähtöviivalle asettuu, niin mitä vaan voidaan odottaa! Tästä osoituksena kaksi maailmancup-voittoa Rukalla (2014 ja 2016), maailmanmestaruus Lahdessa 2017, sekä Pyeonchangin olympiakulta kuninkuusmatkalta, 50 km, talvella 2018.

Iivo luovuttaa Toriin myytäväksi urallaan käyttämiään L-kokoisia urheiluvälineitä ja -asuja, joiden tuotto lahjoitetaan lyhentämättömänä Olympiakomitean Nuorelle siivet -projektiin. Kaikki tuotteet ovat siis käytettyjä, mutta ne ovat edelleen hyvässä kunnossa ja vielä vuosiksi käyttökelpoisia tuottamaan uusille omistajilleen liikunnan iloa!

Lahden MM-parinsprintissä Iivon käyttämä kisa-asu 2017. Kenties yksi koko Suomen hiihtohistorian dramaattisin hetki nähtiin Lahden MM-kisojen miesten parisprintin ankkuriosuudella, kun Iivo veti ensin aivan maagisella kirillä Norjan ankkurin, Emil Iversen, kiinni mutta joutui kiilatuksi stadionin viimeisessä kurvissa. Käytännössä sinettiä vaille varma maailmanmestaruus vaihtui murheelliseen pronssiin: https://www.youtube.com/watch?v=g2KMIZ6EgrQ Tämä puku on todellinen keräilyharvinaisuus, jonka tarina muistetaan vielä vuosikymmeniä!

Mikäli haluat lunastaa tämän Iivon hyväntekeväisyyskohteen itsellesi, klikkaa Lähetä viesti -nappulaa. Jätä viestiin nimesi, sähköpostiosoitteesi sekä puhelinnumerosi. Osallistumisaika on voimassa 20.1.2019 saakka. Kaikkien viestin lähettäneiden kesken suoritetaan arvonta 22.1.2019. Se kenen kohdalle arpaonni osuu, saa lunastaa myyntikohteen pyyntihinnalla itselleen.

*Tästä lahjoituskohteesta voit halutessasi tarjota yli pyyntihinnan - korkein tarjous voittaa.*

Säännöt: https://bit.ly/2R8L4SG