KAUPPA
Tori

Kaupan kaikki ilmoitukset (27)

| Kartta Urheilu ja ulkoilu, Hiihto ja laskettelu

Iivo Niskanen: Perinteisen tyylin monot, koko 45
  • Iivo Niskanen: Perinteisen tyylin monot, koko 45
  • Iivo Niskanen: Perinteisen tyylin monot, koko 45
  • Kartta
1 000 €

Iivo Niskanen: Perinteisen tyylin monot, koko 45

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 16 tammikuuta 10:47
Lisätiedot
Iivo Niskanen, 26, on nykyaikamme suurin ja menestynein suomalainen olympiasuuruus. Hän iski komeetan lailla Sochin olympialaisissa ennakkoluulottomasti suoraan nuorten maailmanmestaruuskilpailuista sellaisen tason pöytään, että tuloksena oli olympiakulta pariviestissä yhdessä Sami Jauhojärven kanssa. Sen jälkeen Iivo on kilpaillut harvakseltaan, mutta aina kun Iivo lähtöviivalle asettuu, niin mitä vaan voidaan odottaa! Tästä osoituksena kaksi maailmancup-voittoa Rukalla (2014 ja 2016), maailmanmestaruus Lahdessa 2017, sekä Pyeonchangin olympiakulta kuninkuusmatkalta, 50 km, talvella 2018.

Iivo luovuttaa Toriin myytäväksi urallaan käyttämiään L-kokoisia urheiluvälineitä ja -asuja, joiden tuotto lahjoitetaan lyhentämättömänä Olympiakomitean Nuorelle siivet -projektiin. Kaikki tuotteet ovat siis käytettyjä, mutta ne ovat edelleen hyvässä kunnossa ja vielä vuosiksi käyttökelpoisia tuottamaan uusille omistajilleen liikunnan iloa!

Myyntiin perinteisen tyylin monot, joilla on hiihdetty Rukan maailmancup-osakilpailun voitto marraskuun lopussa 2016: https://www.youtube.com/watch?v=jlSIXYeuWCg Iivo otti mielettömän maailmancup-osakilpailuvoiton Rukalla perinteisen tyylin 15km kilpailussa kotiyleisön edessä. Koon 45 monot ovat hyvässä kunnossa ja täysin käyttökelpoiset, mutta sopivat myös keräilyharvinaisuudeksi penkkiurheilijan vitriiniin!

Mikäli haluat lunastaa tämän Iivon hyväntekeväisyyskohteen itsellesi, klikkaa Lähetä viesti -nappulaa. Jätä viestiin nimesi, sähköpostiosoitteesi sekä puhelinnumerosi. Osallistumisaika on voimassa 20.1.2019 saakka. Kaikkien viestin lähettäneiden, eli ostohalukkuutensa ilmaisseiden, kesken suoritetaan arvonta 22.1.2019. Se kenen kohdalle arpaonni osuu, saa lunastaa myyntikohteen itselleen.

*Tästä lahjoituskohteesta voit halutessasi tarjota yli pyyntihinnan - mikäli tarjouksia tulee useampia, korkein tarjous voittaa 20.1.2019*

Lue kampanjan säännöt: https://bit.ly/2R8L4SG