KAUPPA
Tori

Kaupan kaikki ilmoitukset (27)

| Kartta Urheilu ja ulkoilu, Hiihto ja laskettelu

Iivo Niskanen: Sound of Victory -kuulokkeet
  • Iivo Niskanen: Sound of Victory -kuulokkeet
  • Iivo Niskanen: Sound of Victory -kuulokkeet
  • Iivo Niskanen: Sound of Victory -kuulokkeet
  • Kartta
120 €

Iivo Niskanen: Sound of Victory -kuulokkeet

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 21 joulukuuta 11:24
Lisätiedot
Iivo Niskanen, 26, on nykyaikamme suurin ja menestynein suomalainen olympiasuuruus. Hän iski komeetan lailla Sochin olympialaisissa ennakkoluulottomasti suoraan nuorten maailmanmestaruuskilpailuista sellaisen tason pöytään, että tuloksena oli olympiakulta pariviestissä yhdessä Sami Jauhojärven kanssa. Sen jälkeen Iivo on kilpaillut harvakseltaan, mutta aina kun Iivo lähtöviivalle asettuu, niin mitä vaan voidaan odottaa! Tästä osoituksena kaksi maailmancup-voittoa Rukalla (2014 ja 2016), maailmanmestaruus Lahdessa 2017, sekä Pyeonchangin olympiakulta kuninkuusmatkalta, 50 km, talvella 2018.

Iivo luovuttaa Toriin myytäväksi Sound of Victory -kuulokkeet, joiden tuotto lahjoitetaan lyhentämättömänä Olympiakomitean Nuorelle siivet -projektiin. Kuulokkeet ovat uudet ja kyseessä on langaton huippukuuloke, jonka äänenlaatua on kehuttu erittäin täyteläiseksi ja selkeäksi. Kirkas diskantti ja syvä basso vakuuttavat harjaantuneemmankin kuuntelijan. Erinomainen puheluiden hoitamiseen kaikkialla. Kuulokkeet ovat kevyet ja tyylikkäät sekä päässä että kaulalla. Iivo Niskasen, Olympiavoittajan ja Maailmanmestarin, henkilökohtainen ja todella tyylikäs signeeraus koristaa kullanväristä kuuloketta.

”Mä haluan antaa positiivista voimaa sulle. Kun käytät Sound of Victory-kuulokkeita, me molemmat ollaan voittajia!”
– Iivo Niskanen

Mikäli haluat lunastaan tämän Iivon hyväntekeväisyyskohteen itsellesi, klikkaa Lähetä viesti -nappulaa. Jätä viestiin nimesi, sähköpostiosoitteesi sekä puhelinnumerosi. Osallistumisaika on voimassa 20.1.2019 saakka. Kaikkien viestin lähettäneiden, eli ostohalukkuutensa ilmaisseiden, kesken suoritetaan arvonta 22.1.2019. Se kenen kohdalle arpaonni osuu, saa lunastaa myyntikohteen itselleen.

Lue kampanjan säännöt: https://bit.ly/2R8L4SG