KAUPPA
Elämyslahjat.fi

Kaupan kaikki ilmoitukset (10)

Leppävaarankatu 3-9
02600 Espoo
Vapaa-aika ja harrastukset
https://www.elamyslahjat.fi

Illallinen pimeässä yhdelle
  • Illallinen pimeässä yhdelle
100 €

Illallinen pimeässä yhdelle

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 16 joulukuuta 13:27
Toimitustapa:
Lähetys
Lisätiedot
Kaipaatko vaihtelua illallisiin tai haluatko yllättää läheisesi ennenkuulumattomalla ruokailuelämyksellä? Siinä tapauksessa olet saapunut oikeaan paikkaan.

Ostrobotnia tai tuttavallisemmin Botta on Helsingin yliopiston pohjalaisten osakuntien omistama ikoninen rakennus Helsingin Etu-Töölössä. Perinteikkäällä Bottalla on järjestetty juhlia ja tilaisuuksia jo yksi 100 vuoden ajan. Upeat puitteet, monivuotinen osaaminen ja ammattitaitoinen henkilökunta takaavat onnistuneen kokemuksen! Tämä illallinen kohottaa kokemuksen vielä yhtä pykälää mahtavammaksi tarjoilemalla kolmen ruokalajin yllätysmenun täydellisessä pimeydessä.

Kun näköaisti jätetään pois pelistä, haju- ja makuaisti pääsevät virittymään parhaimmilleen loistoillallisen ajaksi. Illallisvieraat pääsevät siis keskittymään edessä olevan aterian makuihin, aromeihin ja koostumukseen perusteellisemmin kuin koskaan ennen. Lopputuloksena on yksi unohtumattomimmista ruokailuelämyksistä, jota muistellaan vielä vuosien kuluttua.

Mitä elämyslahja sisältää?
Elämyslahja sisältää kolmen ruokalajin yllätysmenun pilkkopimeässä yhdelle henkilölle. Osallistuja pääsee siis nauttimaan huippuillallisen pimeydessä ilman tietoa siitä, mitä suuhunsa laittaa. Elämys ei ole yksityinen vaan kyseessä on yleisötapahtuma.

Osallistujien kommentteja:

"Yleensä laadukkaassa ravintolassa ei voi syödä sormin. Nyt voi!"
"Erikoista kokea parin tunnin ajan miltä tuntuu olla sokea."
"Ruoka maistuu ihan toiselta kun sitä ei näe!"
"Jännittävä - sairaan hyvä!"
Elämykseen ei sisälly alkoholijuomia, mutta ravintolalta on mahdollisuus ostaa menuun sopiva viinipaketti hintaan 27,50.

Huom! Illallinen järjestetään ennaltamääriteltyinä ajankohtina, arkisin.
Kenelle elämyslahja sopii?
Illallinen pimeässä on jo klassikoksi muodostunut elämys, joka jokaisen ruoan ystävän täytyy kokea jossain vaiheessa. Illallinen sopii mainiosti foodielle tai läheiselle, joka kaipaa vaihtelua perinteisiin ravintolaillallisiinsa.

Pimeää illallista ei valitettavasti järjestetä heinä- tai joulukuussa.

Päivämäärät ja ajanvaraukset: www.dineinthedark.fi

Avainsanat:
lahja
lahjakortti
elämys
joululahja
joulu
isänpäivälahja
äitienpäivälahja
ystävänpäivälahja