Ilmanpuhdistin LightAir IonFlow Evolution
  • Ilmanpuhdistin LightAir IonFlow Evolution
359 €

Ilmanpuhdistin LightAir IonFlow Evolution

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 29 maaliskuuta 20:38
Lisätiedot
Markkinoiden hiljaisin ja käyttökuluiltaan edullisin ilmanpuhdistin, joka vähentää myös virusten määrää sisäilmassa!

LightAir ilmanpuhdistin toimii käytännössä äänettömästi, eikä siihen tarvitse milloinkaan vaihtaa suodattimia.

LightAir poistaa tehokkaasti myös terveydelle haitallisiksi todettuja ultrapieniä hiukkasia, eli niitä, jotka kulkeutuvat syvälle keuhkoihin ja verenkiertoon asti. Ultrapieniä hiukkasia esiintyy runsaasti mm. pakokaasuissa ja puun polton savukaasuissa. Sen lisäksi, että ne vaikuttavat keuhkoihin, tiedetään niiden pahentavan mm. sydän- ja verisuonitauteja. Nykytiedon mukaan ne ovat myös osatekijöinä aiheuttamassa aivohalvauksia ja Alzheimerin tautiin sairastumista.

Ultrapienten hiukkasten kokoluokkaan kuuluvat myös virukset. Ruotsissa tehdyt tutkimukset (Linköpingin yliopisto ja Karolinska Institutet) ovat osoittaneet LightAirin vähentävän ilmateitse leviävien virustartuntojen määrää sisätiloissa selkeästi.

Voit halutessasi testata puhdistinta ensin vuokraamalla sen käyttöösi. Kolmen kk:n vuokra on 29 eur/kk = 87 eur/3 kk. Ensimmäinen vuokra hyvitetään ostohinnasta kokonaisuudessaan, mikäli päätät ostaa laitteen.

Saat ilmaisen toimituksen kun ostat ilmanpuhdistimen verkkokaupaupastamme!

Alennus normaalihinnasta nyt 10%!
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja