Teemu Heinonen
Torin käyttäjä elokuusta 2014
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (207)
Uusimaa
Vantaa, Rekola | Kartta
Inception DVD
  • Inception DVD
  • Kartta
1 €

Inception DVD

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 25 elokuuta 13:58
Inception [2010]

Kiitetty ohjaaja Christopher Nolan luotsaa kansainvälistä tähtikaartia uudessa elokuvassaan "Inception". Tämä ainutlaatuinen scifi-toimintaelokuva vie katsojat maailman ympäri ja vieläkin pidemmälle, unien rajattomaan maailmaan.

Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) on alansa ehdoton huippu vaarallisessa lajissa, jota kutsutaan 'poiminnaksi': arvokkaiden salaisuuksien varastamisessa syvältä ihmisten alitajunnasta, kun heidän mielensä ovat haavoittuvimmillaan unen aikana. Harvinaisen kykynsä takia Cobbista on tullut kysytty ammattilainen uudessa häikäilemättömän yritysvakoilun maailmassa. Maineen hinta on kuitenkin kallis: työ on tehnyt hänestä kansainvälisen lainsuojattoman ja maksanut hänelle kaiken, jota hän on koskaan rakastanut. Nyt Cobbille tarjotaan mahdollisuutta vapauteen. Tekemällä vielä yhden keikan Cobb voi saada elämänsä takaisin, mutta vain jos hän pystyy mahdottomaan "istutukseen". Varastamisen sijaan Cobbin ja hänen tiiminsä on onnistuttava kääntämään asetelma päälaelleen; heidän tehtävänään ei ole varastaa ajatusta vaan istuttaa se. Jos he onnistuvat, kyseessä voi olla täydellinen rikos.

Cobbin tiimin asiantuntemus on huippuluokkaa ja suunnitelma viimeistä piirtoa myöten hiottu, mutta kukaan heistä ei ole osannut varautua vihamieliseen vastustajaan, joka tuntuu aavistavan heidän jokaisen liikkeensä. Heitä uhkaa vihollinen, jonka ilmaantumisen vain Cobb olisi voinut ennustaa.

Leonardo DiCaprio, Ken Watanabe, Joseph Gordon-Levitt, Marion Cotillard, Ellen Page, Tom Hardy, Gillian Murphy, Tom Berenger, Michael Caine, Christopher Nolan

Suomitekstit

Levyssä yksi pieni naarmu, toimii erinomaisesti.

Maksutapa: käteinen tai tilisiirto
Toimitustapa: nouto, toimitus Vantaan Asolan lähelle tai posti. Postikulut 2,6 e.