Joonas Ahonen
Torin käyttäjä maaliskuusta 2015
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (32)
Uusimaa
Helsinki, Itä-Pasila | Kartta
Jens J Aagaard Kalvosinnapit 925 hopeaa 9,9g
  • Jens J Aagaard Kalvosinnapit 925 hopeaa 9,9g
  • Jens J Aagaard Kalvosinnapit 925 hopeaa 9,9g
  • Jens J Aagaard Kalvosinnapit 925 hopeaa 9,9g
  • Kartta
25€ 50€

Jens J Aagaard Kalvosinnapit 925 hopeaa 9,9g

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 15 marraskuuta 21:24
Uudehkot JAa (Aagaard) kalvosinnapit. Erinomainen lahja miehelle tai isälle. Lahjarasiassa tallella vaahtomuovi ja pohja, mutta kansi on kadonnut.

Paino: 9,9 grammaa

Uutena päälle satkun.

Jos nyt kuvista ei näe selvästi, niin tuo keskimmäinen raita on kullattu.

Ajattelitko tarjota tästä "puoleen hintaan"? Ei kiitos. Osta myös jotain muuta, niin voin antaa alennusta. Tyhjennän Kalevala- ja vintagekoru- ja kellovarastojani ja myyn vähän muutakin nurkkiin kertynyttä pois tilaa viemästä. Linkki kaikkiin myymiini tuotteisiin löytyy oikealta ylhäältä, nimeni alapuolelta.

Voin postittaa 3e lisämaksusta kirjeessä, mutta mieluiten teen kaupat kasvotusten, jolloin voit vielä itse tarkistaa kaupan kohteen ennen ostamista. Nouto tapahtuu nopeiten Pasilasta, Helsingistä. Postitus kirjatussa paketissa 7e. Kauppahinta on maksettava etukäteen tilisiirtona, paypalilla tai bitcoineilla. Jos kaupat tehdään kasvotusten, maksu käteisellä ja ei toimituskuluja. Postitettaessa kuvaan videon korun pakkauksesta ja postiin jättämisestä.

Mitä on sterling-hopea? Se on vanhan standardin mukaan 91,5-92,5% hopeaa ja 7,5-8,5% jotain muuta metallia. Nykyisin vain 92,5% katsotaan olevan sterlingiä. Normaalisti koruissa käytetään tätä laatua ja aiemmin on käytetty 830-hopeaakin eli 83% hopeaa ja 17% muuta. Hopeaan sekoitetaan muita metalleja, sillä 100% hopea ei kestä käyttöä. Yleensä kyseessä on kupari.
Katso ilmoittajan toimitustavat