KAUPPA
Matka-Agentit

Kaupan kaikki ilmoitukset (23)

Helsinki * Joensuu * Porvoo * Turku
00510
Vapaa-aika ja harrastukset, Matkat ja liput
http://www.matka-agentit.fi

Joulumatka Andalusiaan
  • Joulumatka Andalusiaan
  • Joulumatka Andalusiaan
885 €

Joulumatka Andalusiaan

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 29 elokuuta 11:04
Lisätiedot
Ihana Andalusia on tyypillisintä Espanjaa! Andalusia on värikkäiden elämysten cocktail, josta tekee täydellisen elämyksen lempeä ilmasto, maukas ruoka, hyvät viinit, uskomattomat nähtävyydet ja monipuolinen, vanha kulttuuri. Aurinkorannikon Torremolinos upeine rantoineen ja rantakatuineen on viihtyisä lomakohde, jossa vietät espanjalaisten makujen ja Andalusian nähtävyyksien siivittämänä mukavan joulun!

Koko Andalusian rannikkoalueen, vuoriston ja maaseudun nähtävyydet houkuttelevat erilaisille retkille. Malaga on trendikäs kulttuurikaupunki, onhan se maailmankuulun taidemaalarin Pablo Picasson syntymäkaupunki. Malagassa käydään sen upeassa katedraalissa, halukkaat voivat vierailla tunnelmallisella joulutorilla. Retkellä nähdään kaupunki jouluvalaistuksessaan. Estepassa käydään maistelemassa suklaata ja likööriä, ja hotellissa nautitaan maittava jouluillallinen. Joulumatkalla päästäänkin nauttimaan monista paikallisista, perinteisistä makuelämyksistä: tapaksista, paikallisista viineistä ja andalusialaisesta ruoasta.

Matka-ajankohta ja hinta
23. - 30.12.2019 (ma-ma, 7 vrk)

885,-/hlö Kahden hengen huone, Helsingistä
935,-/hlö Kahden hengen huone uima-altaalle päin, Helsingistä

Lisämaksu yhden hengen huoneesta: 125,-/hlö ja 170,-/hlö kun huone uima-altaalle päin. Yksinmatkustavan on varattava yhden hengen huone.

22. - 30.12.2019 (su-ma, 8 vrk)

995,-/hlö Kahden hengen huone, Helsingistä
1065 ,-hlö Kahden hengen huone uima-altaalle päin, Helsingistä

Lisämaksu yhden hengen huoneesta: 145,-/hlö ja 100,-/hlö kun huone uima-altaalle päin. Yksinmatkustavan on varattava yhden hengen huone.
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja