Pekka
Torin käyttäjä lokakuusta 2016
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (177)
Uusimaa
Espoo, Mankkaa | Kartta
Juha Rantasila - Puolustaja
  • Juha Rantasila - Puolustaja
  • Juha Rantasila - Puolustaja
  • Kartta
8 €

Juha Rantasila - Puolustaja

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 8 joulukuuta 19:24
Lisätiedot
Rantasila Juha: Juha Rantasila - Puolustaja - Jääkiekkoa ja juridiikkaa
Kustantaja: Teos, 2013, 333 sivua, painos: 1, kunto: hyvä, Sidottu kansipaperi

Juha Rantasila on Suomen yksi kaikkien aikojen parhaista jääkiekkoilijoista; IFK-legenda, joka on ensimmäisenä ja toistaiseksi ainoana puolustajana voittanut SM-sarjan (tai sen seuraajan SM-liigan) maalipörssin.

Mutta hän on paljon muutakin: mies, joka opiskeli asianajajaksi ja työskenteli sellaisena samalla, kun pelasi kiekkoa Suomen huipulla – ja josta tuli aktiiviuransa jälkeen yksi maamme menestyneimmistä liikejuristeista.

Omaelämäkerrassaan Puolustaja Rantasila avaa elämänsä vaiheita, alkaen lapsuuden luonnonjäiltä Porista, aikanaan harvinaista vaihto-oppilasaikaa Yhdysvalloissa, uransa huippuhetkiä ja kammottavia pettymyksiä.

Ennen muuta lukija pääsee seuraamaan, kuinka Rantasilan elämän kaksi suurta vaikuttajaa, jääkiekko ja juridiikka, yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla – oli kyseessä sitten astetta tiukemmista palkkaneuvotteluista aikana, jolloin kiekkoilijoiden korvaukset maksettiin Jäähallin kahviossa ruskeissa kirjekuorissa, tai Jääkiekkoilijat ry:n perustamisesta, missä Rantasila oli tärkeimpänä vaikuttajana.

HIFK, Porin Karhut, SM-liiga

Ilmoittajan toimitustavat