Sari
Torin käyttäjä elokuusta 2013
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (970)
Uusimaa
Vantaa, Korso | Kartta
Julia Roberts on Erin Brockovich * dvd
  • Julia Roberts on Erin Brockovich * dvd
  • Kartta
10 €

Julia Roberts on Erin Brockovich * dvd

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 27 lokakuuta 08:14
Perustuu tositarinaan!

Erin sai pienen kaupungin jaloilleen ja suuren yrityksen polvilleen.

Erin Brockovich on kaksi kertaa eronnut kolmen lapsen äiti. Rahat ovat lopussa ja työpaikasta ei ole tietoakaan. Hän onnistuu kuitenkin pääsemään lakitoimistoon töihin lähinnä kärkevän kielensä ja poikkeuksellisen ulkonäkönsä ansiosta.

Arkistojen kätköistä Erin löytää tietoja epäilyttävistä kiinteistökaupoista ja hänelle selviää, että kaupungin pohjavedet ovat saastuneet.

Kaupunkilaiset alkavat sairastua yksi toisensa jälkeen, mutta syytteen nostaminen ei kiinnosta juuri ketään. Sinnikäs Erin lähtee kiertämään ovelta ovelle, ja lopulta 600 kaupunkilaista panee nimensä kanteeseen.

Peräänantamattomuuden palkkana on oikeushistorian suurimmat yksityiset korvaukset...

Tositapahtumiin perustuva Erin Brockovich on koskettava, hauska ja erilainen tarina köyhästä yksinhuoltajaäidistä, joka paljastaa likaista peliä pelaavan energiayhtiön ja jonka sinnikkyys johtaa oikeuden riemuvoittoon.

Erin Brockovichin roolissa loistaa JULIA ROBERTS (Notting Hill, Morsian karkuteillä) ja asianajaja Ed Masrya esittää nelinkertainen Oscar®-ehdokas ALBERT FINNEY.

Elokuvan ohjauksesta vastaa huippuohjaaja STEVEN SODERBERGH (Mieletön juttu, The Limey - Kostaja Lontoosta, Seksiä, valheita ja videonauhaa).