Antti
Torin käyttäjä helmikuusta 2018
Uusimaa
Espoo, Laajalahti
KVV -ja IV -työnjohtaja Uusimaa
  • KVV -ja IV -työnjohtaja Uusimaa
  • KVV -ja IV -työnjohtaja Uusimaa
  • KVV -ja IV -työnjohtaja Uusimaa
  • KVV -ja IV -työnjohtaja Uusimaa
850 €

KVV -ja IV -työnjohtaja Uusimaa

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 12 elokuuta 10:19
Lisätiedot
KVV-työnjohtaja eli kiinteistön vesi- ja viemärilaitteiston lakimääräinen työnjohtaja on erityisalan rakennusammattilainen, jolla on oltava vähintään Lvi-alan teknikon tutkinto tai omattava sitä vastaavat tiedot.
Lisäksi hänen on täytettävä MRL:n ja RakMk:n eli Suomen Rakentamismääräyskokoelman osissa A2 ja D6 esitetyt vaatimukset.

KVV- työnjohtaja vastaa kiinteistön vesijohtojen, viemärien sekä niihin liitettävien laitteistojen asennustöistä ja valvonnasta.

IV-työnjohtaja eli kiinteistön ilmanvaihtolaitteiston lakimääräinen työnjohtaja on erityisalan rakennusammattilainen, joka täyttää KVV- työnjohtajan tapaan MRL:n ja RakMk:n vaatimukset.
IV- työnjohtaja vastaa kiinteistön ilmanvaihtolaitteistojen asennustöistä ja valvonnasta.
IV- työnjohtajan tarve tarkistetaan aina rakennuslupapäätöksen ehdoista, jolloin hän viimeistään tekee hakemuksen kyseisten tehtävien hoitamisesta rakennusvalvontaan.

Työnjohtajan vastuu alkaa, kun ilmoitus / hakemus on jätetty ja se on voimassa vähintään 10 vuotta.

*KVV, myöskään IV- töitä ei saa aloittaa, ennen kuin KVV -ja IV -työnjohtaja on hyväksytty rakennusvalvonnan toimesta.

KVV -ja IV- työnjohtaja varaa työn valmistuttua rakennuskunnan rakennusvirastosta katselmukselle ajan ja on läsnä niissä katselmuksissa, joissa hänen toimialueensa asioita käsitellään.

Lisäksi pidän yllä tarkastuskirjaa, sekä taltioin työn kuvin ja videoin.
Olen mukana rakennustyön aloituskokouksessa sekä rakennuksen käyttöönotto- ja loppukatselmuksissa.

Normaalikäytäntönä on, että putki -ja ilmanvaihtourakoitsija tai hänen edustajansa on kohteen KVV -ja IV -työnjohtajana. -Suosittelen kuitenkin rakennushankkeeseen ryhtyvää turvaavaan oman etunsa ottamalla erillisen valvojan.

Tarjoan 26 vuoden kokemuksen LVI saneeraus, -ja uudisrakentamisesta. Työnjohdon lisäksi myös videotallentavaa viemäri -ja iv kanavakuvausta tarkistusten tueksi tai ongelmatapausten syyn selvittämiseksi, sekä ilmanvaihdon säätö -ja mittaustyötä.

Pyydä tarjous rakennushankkeellesi
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja