KAUPPA
HR Solutions Finland Oy

Kaupan kaikki ilmoitukset (15)

Hämeentie 68 C, 2. krs.
00550 Helsinki
Liiketoiminta ja työpaikat, Avoimet työpaikat
http://www.hrsolutions.fi

Kahvilatyöntekijä Helsingin rautatieasemalle

Kahvilatyöntekijä Helsingin rautatieasemalle

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 11 syyskuuta 10:51
Lisätiedot
Etsimme asiakkaallemme Avecra Oy:lle kahvilatyöntekijää Helsingin paraatipaikalle, Baguette & Co-kahvila-ravintolaan Rautatieasemalle.

Avecra Oy on VR-Yhtymä Oy:n omistama ravintolayhtiö, joka tarjoaa monipuolisia ravintola-, kahvila- ja kioskipalveluita junissa ja rautatieasemilla. Avecra Oy:ssä työskentelee noin 350 ammattilaista, jotka palvelevat päivittäin tuhansia asiakkaita 160 junassa ja 14 asemien myyntipisteessä ympäri Suomea.

Baguette & Co. tarjoaa tuoreita, omassa keittiössä tehtyjä patonkeja, sämpylöitä, salaatteja ja leivonnaisia sekä raikkaita juomia ja vastapaahdettua kahvia. Baguetessa voi nauttia tuotteista paikan päällä tai ottaa kätevästi mukaan toimistoon, matkalle tai kotiin.

Etsimme henkilöä, joka saa energiaa ihmisistä ympärillään eikä jää toimettomaksi kiperissäkään tilanteissa. Haemme nopeatempoisessa ympäristössä viihtyvää ja kiireessään parastaan antavaa, iloista asiakaspalvelijaa, jolla on aito halu palvella asiakasta.

Toivomme, että hakijalla on jo kokemusta asiakaspalvelusta, aiempi kokemus kahvilasta tai ravintola-alalta luetaan eduksi. Edellytämme uudelta kahvilatarjoilijalta tekemisen meininkiä, hymyä kiireenkin keskellä sekä hygieniapassia. Organisointitaidot ja aktiivinen työote ovat valttikortteja tässä tehtävässä menestymiseen. Baguette on auki joka päivä 5.30-22 ja työtä tehdään kaikissa vuoroissa, olethan siis joustava työvuorojen suhteen.

Tehtävään on kattava perehdytys ja tukena on mukava työporukka!

Tunteja on tarjolla 70-90h/3viikkoon ja valittu henkilö tulee työllistymään aluksi 9 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen HR Solutionsille, jonka jälkeen vakinaistaminen suoraan Avecralle on mahdollista.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan ripeästi täyttämällä hakemuksen sivuillamme!
Emme valitettavasti pysty käsittelemään sähköpostitse tulleita hakemuksia.
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja