KAUPPA
HR Solutions Finland Oy

Kaupan kaikki ilmoitukset (15)

Hämeentie 68 C, 2. krs.
00550 Helsinki
Liiketoiminta ja työpaikat, Avoimet työpaikat
http://www.hrsolutions.fi

Kahvilatyöntekijöitä Vantaalle

Kahvilatyöntekijöitä Vantaalle

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 11 syyskuuta 12:10
Lisätiedot
Haemme asiakkaallemme Kulmakonditorialle kahvilatyön moniosaajia Vantaan Myyrmäkeen ja Tikkurilaan!

Kulmakonditoria on vuonna 1996 perustettu perheyritys. Ketjuun kuuluu kahdeksan kahvilaa ja oma leipomo. Kulmakonditorian tuotevalikoima kattaa perinteisten kahvila-konditoriatuotteiden lisäksi hyvin laajan keittiöstä tilattavien tuotteiden valikoiman, kuten uuniperunat, pastat, tortillat ja burgerit sekä runsaat ja maukkaat salaatit. Anniskeluoikeuksin ja monipuolisella tuotevalikoimalla varustetut Kulmikset pystyvät palvelemaan myös lounaan sekä viihtyisän iltaruokailun ystäviä!
Tarjoamamme kahvilatyö on monipuolista, haastavaa ja nopeatempoista. Töitä tehdään niin kassalla asiakkaita palvellen, kun myös keittiössä paisto ja pilkkomistehtävissä. Keittiössä myös muita tehtäviä, kuten sämpylöiden täyttö. Työ on fyysisesti raskasta seisomatyötä sekä kantamista esiintyy myös päivittäin.

Kyseessä on hektiset toimipisteet, joten valituilta henkilöiltä edellytetään stressinsietokykyä sekä oikeaa asennetta työntekoon. Kaikkiin tehtäviin annetaan kattava perehdytys.

Hakemamme kahvilatyöntekijät ovar pirteitä asiakaspalvelijoita sekä rohkeita ja innokkaita työntekijöitä Asiakkaita palvellaan Suomen kielellä, muu kielitaito luetaan eduksi. Toivomme, että olet jo saanut työkokemusta vastaavista tehtävistä tai muista keittiön avustavista tehtävistä, koulutus toki luetaan myös eduksesi. Omaathan hygienia ja anniskelupassin tai olet valmis ne suorittamaan pikaisesti.

Työ on 2-vuorotyötä maanantaista sunnuntaihin. Edellytämme valitulta henkilöltä valmiutta tehdä kaikkia vuoroja. Työtunteja on tarjolla 70-112,5h/3 viikkoon, valittujen henkilöiden toiveet huomioiden. Palkkauksessa noudatetaan Majoitus ja ravintola-alan työehtosopimusta, palkkaryhmä 2.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, laita rohkeasti hakemusta tulemaan! Haastattelemme ehdokkaita jo ennen hakuajan päättymistä ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja