Joonas
Torin käyttäjä maaliskuusta 2015
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (34)
Uusimaa
Helsinki, Itä-Pasila | Kartta
Kalevala Koru Kuusamon Kirves riipus
  • Kalevala Koru Kuusamon Kirves riipus
  • Kalevala Koru Kuusamon Kirves riipus
  • Kalevala Koru Kuusamon Kirves riipus
  • Kalevala Koru Kuusamon Kirves riipus
  • Kartta
45 €

Kalevala Koru Kuusamon Kirves riipus

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 18 heinäkuuta 22:57
Kalevala Korun pariton Kuusamon Kirves riipus, joka on tehty laittamalla korvakoru ketjuun. Ketju on geneerinen ja kenties pronssia, kenties nikkeliä tai värjättyä terästä. Kirves itsessään on pronssinen ja siinä on KK:n leima takana. Leimasta on hivenen hankala saada selvää, kun se on n. 1mm x 1mm kooltaan.

Varsinaiseen Kuusamon Kirves-riipukseen verrattuna tämä on kooltaan pienempi ja ja designia on hieman muutettu jotta sama teema saadaan säilytettyä korviksissa. Siitä huolimatta, hieno ja miehekäs riipus nuorelle miehelle.

Ketjun pituus säätövaran käytöstä riippuen n. 50-56cm
Kirveen koko: n. 18mm leveä x 18mm korkea (roikottimen kanssa)

Jos hinta ei miellytä, tee tarjous.

Voin postittaa 3e lisämaksusta kirjeessä, mutta mieluiten teen kaupat kasvotusten, jolloin voit vielä itse tarkistaa kaupan kohteen ennen ostamista. Nouto tapahtuu nopeiten Pasilasta, Helsingistä. Postitus kirjatussa kirjeessä tai paketissa 7e.

Katso mitä muuta minulla on myynnissä. Tyhjennän (kalevala)koru- ja kellovarastojani ja myyn vähän muutakin nurkkiin kertynyttä pois tilaa viemästä. Linkki kaikkiin myymiini tuotteisiin löytyy oikealta ylhäältä, nimeni alapuolelta.
Katso ilmoittajan toimitustavat