Matti Granroth
Torin käyttäjä maaliskuusta 2016
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (288)
Uusimaa
Helsinki, Oulunkylä-Patola | Kartta
Kaljuuden ylistys ja muita ylistyksiä (2005)
  • Kaljuuden ylistys ja muita ylistyksiä (2005)
  • Kaljuuden ylistys ja muita ylistyksiä (2005)
  • Kartta
17 €

Kaljuuden ylistys ja muita ylistyksiä (2005)

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 13 heinäkuuta 17:31
(Takakannen teksti:) Hyvällä puheella voidaan puolustaa mitä tahansa. Tämä kirja sisältää kahdeksan ylistyspuhetta tilauspuheista aina aihettaan parodioiviin taidonnäytteisiin. Nämä antiikin Kreikan ja Rooman sekä Bysantin ja renessanssin aikana laaditut puheet on saatavilla ensimmäistä kertaa suomeksi. Ne on syytä tuntea jokaisen, joka elämässään tarvitsee ylistämisen taitoa.

Helenan ryöstö on puhe aviorikkojana pidetyn Troijan Helenan puolesta. Hautajaispuheessa taas mies ylistää vaimoaan. Ylistysrunot keisari Domitianuksen ja teini-ikäisen konsuliparin kunniaksi kertovat vallanpitäjien jo muinoin valjastaneen puhetaidon palvelukseensa. Kärpäsen ylistys on hauska puhe pienestä hyönteisestä. Kaljuuden ylistys on vastaisku paksun hiuspehkon ihailijoille. Viinin ylistys suosittelee kohtuutta. Koiran ylistys on haikea jäähyväispuhe sekarotuiselle koiralle.

Uutena kirjakaupasta ostettu ja omistusaikana täysin käyttämätön teos on erittäin siisti ja loistokuntoinen ylistyspuheiden teos.

Tekijä: Suomennos ja selitykset Vesa Vahtikari, Pekka Tuomisto, Laura Lahdensuu ja Arto Kivimäki, Jälkisanat Vesa Vahtikari
Kustantaja: Tammi, Olympos-sarja
Sidosasu: Skp, 17cm x 15cm
Painovuosi: 2005
Kunto: K5
Sivumäärä: 241

Toimitusvaihtoehtoina nouto tai postitus. Postitus on maksuton yli 30 euron tilauksille. Suurinta osaa kohteista on vain yksi kappale. Tilaathan ennen kuin kohde tulee myydyksi. Kohteita poistetaan tori.fi -palvelusta sitä mukaa kun ne menevät kaupaksi.

Yhteydenotot:
Sähköpostitse matti.granroth@outlook.com tai;
Puhelimitse +358 (0)40 412 0756

Ilmoittajan toimitustavat