Jukka Eramo
Torin käyttäjä syyskuusta 2015
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (2)
Uusimaa
Helsinki, Pitäjänmäen teollisuusalue
70 €

Kani (kääpiöluppa, uros)

Myydään. Ilmoittaja: Jukka Eramo Ilmoitus jätetty 2 joulukuuta 11:01.
Kani (kääpiöluppa, uros)
  • Kani (kääpiöluppa, uros)
  • Kani (kääpiöluppa, uros)
  • Kani (kääpiöluppa, uros)
  • Kani (kääpiöluppa, uros)
  • Kani (kääpiöluppa, uros)
  • Kartta
Osasto: Muut eläimet
Sijainti: Uusimaa - Helsinki, Pitäjänmäen teollisuusalue
Hinta: 70 €
Myynnissä 12.8.2016 syntynyt kani (uros, väriltään siniviitta), joka on rodultaan kääpiöluppa. Joudun luopumaan eläimestä allergian takia, olen kuitenkin hyvin kiintynyt siihen, joten haluan sille hyvän kodin.

Kani on alusta lähtien opetettu käyttämään WC-kulmaa ja on oppinut sisäsiistiksi. Papanoita saattaa olla vielä WC-kulman ulkopuolella, mutta muut tarpeensa tekee tunnollisesti kulmaan. Häkistä ulkona liikkueessaan ei ole tehnyt tarpeita häkin ulkopuolelle.

Kani on hyvin eloisa ja avarassa tilassa tykkää tehdä hyppyjä ja spurtteja, joita on ilo seurata. Muuten on luonteeltaan kiltti, tottelevainen (tottelee hyvin käskyä "ei") ja rauhallinen. Toistaiseksi myös melko arka, mutta totuttautuu hiljalleen esimerkiksi kynsien leikkaukseen ja harjaukseen.

Ei ole kertaakaan edes yrittänyt nakertaa johtoja tai seinälistoja, tottelee käskyjä tunnollisesti ja jos kieltää jonkun paikan asunnossa, on totellut käskyä.

Kanille on syötetty pellettejä kädestä ja sitä kautta kesytetty kiltiksi ihmisille. Ei ole osoittanut mitään agressiivisia merkkejä, vaan hyvin kiltti ja sympaattinen otus :)

Mukaan tulee syntymätodistus. Kania ei ole ikänsä puolesta luonnollisesti vielä leikattu.

Kanin lisäksi myynnissä on kanille tutut ensiluokkaiset tarvikkeet:
https://www.tori.fi/uusimaa/Hakki__kani__ja_ensiluokkaiset_tarvikkeet_32317148.htm?ma=1

TARJOA PAKETTINA!

Jos haluat kääpiöluppakanin pennun, jota on jo kasvatettu sisäsiistiksi ja kesyksi ihmisiä kohtaan, tässä on sinun tilaisuutesi saada aivan uskomattoman ihana kani itsellesi. Kanille on syötetty ensiluokkaista Young Bunny -pellettiä sekä heinää, satunnaisesti näkkileipää ja hapankorppua.

Ota yhteyttä vain jos, olet tosissasi kiinnostunut kanista. Se on hankittu eläinliikkeestä ja mukaan tosiaan saa syntymätodistuksen.