ARRIVE & DRIVE KARTING-AJO (Elämyslahjat.fi)
  • ARRIVE & DRIVE KARTING-AJO (Elämyslahjat.fi)
  • ARRIVE & DRIVE KARTING-AJO (Elämyslahjat.fi)
  • ARRIVE & DRIVE KARTING-AJO (Elämyslahjat.fi)
  • ARRIVE & DRIVE KARTING-AJO (Elämyslahjat.fi)
  • Kartta
25 €

ARRIVE & DRIVE KARTING-AJO (Elämyslahjat.fi)

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 20 lokakuuta 10:38
Nyt katsotaan, kenen taidot riittävät podiumin korkeimmalle korokkeelle! Karting-radalta ei puutu vauhdikkaita ohituksia, kihelmöivää kilpailuhenkeä tai hauskoja hetkiä. Vaikka 20 minuutin ajo saattaakin ensin kuulostaa lyhyeltä, kisa vaatii voittajaltaan intensiivistä keskittymistä ja mielen kestävyyttä mutkasta toiseen hyökätessä.

Kartingissa on hauskaa kisailla muita vastaan ja on huikeaa huomata, kuinka kierrosajat paranevat kierros toisensa perään. Ajon päätyttyä selvitetään paremmuusjärjestys ja se, kuka onnistui nappaamaan nopeimman kierrosajan. Mikroautoilu on mukava tapa viettää aikaa ystävien tai perheen kesken ja juhlistaa esimerkiksi merkkipäivää keskenään kilvoitellen.

Mitä elämyslahja sisältää?

Elämykseen sisältyy 2 x 10 minuutin ajo, ajanotto sekä varusteet yhdelle. Formula Center Helsinki on vuonna 1995 perustettu Suomen ja tiettävästi koko maailman ainoa maanalainen sisäkartingrata.

Kenelle elämyslahja sopii?

Karting sopii kaikille yli 13-vuotiaille vauhtihirmuille, sekä kokemattomille ajajille että oman elämänsä formulakuskeille. Mikroautoilussa pääsee hyvään kisafiilikseen turvallisessa ajoympäristössä, ja perheen nuoretkin tutustuvat ajamiseen lajin kautta viihdyttävissä merkeissä.

Nouto Kampin tai Ison Omenan myyntipisteiltä.

***

Mikä on Elämyslahjat?

Elämyslahjat myy tavaran sijaan unohtumattomia muistoja. Olemme toimineet vuodesta 2010 lähtien ja meiltä löytyy jo yli 1300 elämyslahjaa. Tutustu lahjaideoihin osoitteessa www.elamyslahjat.fi.