MariH
Torin käyttäjä elokuusta 2013
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (232)
Uusimaa
Lohja, Ikkala | Kartta
Käsintehdyt -Lankasuora- tyynyliinat 4kpl
  • Käsintehdyt -Lankasuora- tyynyliinat 4kpl
  • Käsintehdyt -Lankasuora- tyynyliinat 4kpl
  • Kartta
8 €

Käsintehdyt -Lankasuora- tyynyliinat 4kpl

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 4 lokakuuta 17:49
Ammattilaisen ompelemat lankasuorat tyynyliinat.
Tyynyliinat ovat standardi kokoiset 60 x 50 cm.
Ne on tehty esipestystä kankaassa, eivät siis enää kutistu pesukoneessa eikä kuivurissa, saumat sekä kanttaukset silitetty auki, ei tarvitse välttämättä enää seuraavan pesun jälkeen silittää jos kosteana muotoilee.

Lankasuora eroaa siis suuresti tehdasvalmisteisista tyynyliinoista jotka tunnetusti menevät pesun jälkeen miten sattuu, saumoja ei juurikaan enää suoraksi saa. Mutta nämä käsintehdyt lankasuorat tyynyliinat ovat sellaisia joissa sitä ongelmaa ei tule vastaan!

Näitä ihania ja harvinaisia sekä uniikkeja tyynyliinoja on tässä setissä 4 kappaletta. Kahdessa menee raidan toisin päin.
NYT näitä tyynyliinoja valmistui enemmänkin, joten jos olet kiinnostunut ostamaan enemmän kuin ilmoituksessa olevat 4, niin kerro, sovitaan yhteishinta.

HUOM!! Myynnissä muitakin upeita käsintehtyjä tyynyliinoja, kaikkia ei ole vielä edes laitettu myyntiin tai kuvattu, joten kannattaa kysyä, tulevat samalla postituksella kaikki. Yhteishinnastakin voidaan aina sopia!

*~*~*~*~*~*~*
Tyynyliinat maksetaan tilille ja toimitetaan ostajalle postitse, hetimiten kun maksu on tullut perille, yleensä jo samana päivänä ja viimeistään 2 päivän sisällä siitä. Postimaksu; 6euroa / postipaketti (edellyttää ostajan kännykkänumerotietoa
Katso ilmoittajan toimitustavat