MariH
Torin käyttäjä elokuusta 2013
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (228)
Uusimaa
Lohja, Ikkala | Kartta
Käsintehdyt *Lankasuorat* tyynyliinat 2kpl
  • Käsintehdyt *Lankasuorat* tyynyliinat 2kpl
  • Käsintehdyt *Lankasuorat* tyynyliinat 2kpl
  • Kartta
5 €

Käsintehdyt *Lankasuorat* tyynyliinat 2kpl

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 4 lokakuuta 17:49
Hienot, vaaleansinivihreä - valko ruudulliset, taidokkaasti tehdyt lankasuorat, tyynyliinat.
Tyynyliinat ovat standardi kokoiset 60 x 50 cm.
Ne on tehty esipestystä kankaassa, eivät siis enää kutistu pesukoneessa eikä kuivurissa, saumat sekä kanttaukset silitetty auki, ei tarvitse välttämättä enää seuraavan pesun jälkeen silittää jos kosteana muotoilee.

Lankasuora eroaa siis suuresti tehdasvalmisteisista tyynyliinoista jotka tunnetusti menevät pesun jälkeen miten sattuu, saumoja ei juurikaan enää suoraksi saa. Mutta nämä käsintehdyt lankasuorat tyynyliinat ovat sellaisia joissa sitä ongelmaa ei tule vastaan!

Näitä ihania ja harvinaisia sekä uniikkeja tyynyliinoja on tässä setissä 2 kappaletta. Tyynyliinojen kangas on paksumpaa 100% puuvillaa.

HUOM!! Myynnissä muitakin upeita käsintehtyjä tyynyliinoja, kaikkia ei ole vielä edes laitettu myyntiin tai kuvattu, joten kannattaa kysyä, tulevat samalla postituksella kaikki. Yhteishinnastakin voidaan aina sopia!

*~*~*~*~*~*~*
Tyynyliinat maksetaan tilille ja toimitetaan ostajalle postitse, hetimiten kun maksu on tullut perille, yleensä jo samana päivänä ja viimeistään 2 päivän sisällä siitä. Postimaksu ostajalle; 5,20e/kirje.
Katso ilmoittajan toimitustavat