MariH
Torin käyttäjä elokuusta 2013
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (228)
Uusimaa
Lohja, Ikkala | Kartta
Käsintehdyt *Lankasuorat* tyynyliinat -6kpl
  • Käsintehdyt *Lankasuorat* tyynyliinat -6kpl
  • Käsintehdyt *Lankasuorat* tyynyliinat -6kpl
  • Kartta
12 €

Käsintehdyt *Lankasuorat* tyynyliinat -6kpl

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 4 lokakuuta 17:51
Upeat, taidokkaasti tehdyt lankasuorat, tyynyliinat. Tyynyliinat ovat standardi kokoiset 60 x 50 cm.
Ne on tehty esipestystä kankaassa, eivät siis enää kutistu pesukoneessa eikä kuivurissa, saumat sekä kanttaukset silitetty auki, ei tarvitse välttämättä enää seuraavan pesun jälkeen silittää jos kosteana muotoilee.

Lankasuora eroaa siis suuresti tehdasvalmisteisista tyynyliinoista jotka tunnetusti menevät pesun jälkeen miten sattuu, saumoja ei juurikaan enää suoraksi saa. Mutta nämä käsintehdyt lankasuorat tyynyliinat ovat sellaisia joissa sitä ongelmaa ei tule vastaan!

Tässä setissä on 6 kappaletta vaalemman lilan sävyisiä kreppi puuvillasta tehtyä tyynyliinaa.

Kuvissa ehkä hieman värihettoa, johtuu kameran salamasta, ovat oikeasti lähinnä tuon väriset missä tyynyliinaon yksistään kuvattuna.

Näitä tyynyliinoja on useampikin, eli jos on tarvetta enemmän kuin 6 samanalaiselle tyynyliinalle, löytyy näitä yhteensä 11kpl, Yhteishinta kaikille 18e.

HUOM!! Myynnissä muitakin upeita käsintehtyjä tyynyliinoja, kaikkia ei ole vielä edes laitettu myyntiin tai kuvattu, joten kannattaa kysyä, tulevat samalla postituksella kaikki. Yhteishinnastakin voidaan aina sopia!

*~*~*~*~*~*~*
Tyynyliinat maksetaan tilille ja toimitetaan ostajalle postitse, hetimiten kun maksu on tullut perille, yleensä jo samana päivänä ja viimeistään 2 päivän sisällä siitä. Postimaksu; 6euroa / postipaketti (edellyttää ostajan kännykkänumerotietoa
Katso ilmoittajan toimitustavat