KAUPPA
Joblink Oy

Kaupan kaikki ilmoitukset (2)

Läkkisepänkuja 2a
02650 Espoo
Liiketoiminta ja työpaikat, Avoimet työpaikat
http://www.joblink.fi

Kassamyyjä

Kassamyyjä

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 10 lokakuuta 14:20
Lisätiedot
Haemme kassamyyjiä Tuusulaan!

Kiinnostaako sinua joustava työ, jonka määrään pystyt itse vaikuttamaan? Entäpä kiinnostaako sinua mahdollisuus tutustua moniin eri kauppoihin sekä uusiin ihmisiin? Mikäli vastauksesi molempiin on kyllä, lue lisää alta ja hae tehtävään jo tänään!

Kassalla työskennellessä ollaan asiakaspalvelun ytimessä ja kassamyyjät pitävät huolen siitä, että asiakkaille jää hyvä mieli kauppareissusta. Kassamyyjät ovat ammattitaitoisia kaupan alan osaajia, joilta luonnistuu laadukas asiakaspalvelu myös kiireen keskellä.

Aiempi kokemus päivittäistavarakaupan alalta katsotaan eduksi, mutta sitäkin tärkeämpänä pidämme asennetta! Meillä on töissä sekä kaupan alan konkareita, että työuraansa aloittelevia työntekijöitä. Arvostamme ennen kaikkea halua kehittyä ja reipasta asennetta. Toimistolla olemme aina sinun tukenasi ja pidämme tiiviisti yhteyttä. Annamme hyvän perehdytyksen tehtävään. Meidän kauttamme voit suorittaa kaikki kassamyyjille tarvittavat koulutukset, ja käytännön kassaperehdytys tehdään oikeassa asiakasympäristössä. Palkkaus on kaupan alan TESin mukainen.Oletko juuri sinä hakemamme kassamyyjä?

Olet iloinen ja reipas asiakaspalvelija
Positiivinen asenteesi näkyy työssäsi - hymysi ei hyydy kovassakaan kiireessä
Sinulla on halua kehittää omaa ammattitaitoasi kaupan alalla
Pystyt työskentelemään mahdollisimman joustavasti
Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja kommunikoit sujuvasti suomeksi
Olet täyttänyt jo 18 vuotta

Kerro meille itsestäsi ja laita hakemus oheisesta linkistä tai katso kaikki avoinna olevat paikkamme osoitteesta rekry.joblink.fi.

JOBLINK OY on vuonna 2005 perustettu henkilöstöpalveluyritys. Joblink kouluttaa ja perehdyttää yrityksille vuokraamaansa henkilöstöä aktiivisesti sekä huolehtii heidän lakisääteisistä eduistaan. Tarjoamme työntekijöillemme joustavat työajat, työehtosopimuksen mukaisen palkan, mahdollisuuden kehittää omaa osaamistaan sekä reitin vakituiseen työsuhteeseen.
Lisää kaupan ilmoituksia

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja