Kasvihuone Juliana Junior 10,2 m²
  • Kasvihuone Juliana Junior 10,2 m²
  • Kasvihuone Juliana Junior 10,2 m²
  • Kartta
1 431€ 1 789€

Kasvihuone Juliana Junior 10,2 m²

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 21 elokuuta 18:40
Lisätiedot
Tilava kasvihuone hyvään hintaan. Reilu kokonaiskorkeus tekee kasvihuoneesta ilmavan, ja siellä on runsaasti tilaa kasveille ja ehkä myös pieni istumapaikka vihreyden keskellä? Junior on perinteinen kasvihuone, ja se on saatavana antrasiitinharmaana tai lakkaamattomana. Juliana-kasvihuoneet valmistetaan Tanskassa. Niiden laatuvaatimukset ovat korkeat, ja mallit on suunniteltu pohjoismaiseen ilmastoomme sopiviksi. Alumiinikasvihuoneillamme on 12 vuoden takuu, joka kattaa materiaali- ja käsittelyvirheet.

Kuten Juliana-sarjan muissakin malleissa (Muut mallit löydät täältä: https://www.willabgarden.fi/suunnittele-oma-kasvihuoneesi/867 Junior-mallissakin on suljettavat tallinovet tuuletusta varten. Juniorissa on korkea harjaprofiili vankkuutta lisäämään, ja suuri kokonaiskorkeus, jonka ansiosta sisällä on mukava työskennellä.

Hinta esimerkki 1789 euroa kasvihuone on lakkaamaton ja 3mm turvalasilla. Hinta muuttuu jos haluat kasvihuoneen lakattuna ja eristysmuovilla. (Kuvassa lakattu kasvihuone lasilla, hinta 2421m euroa).

Muista katsoa myös ajankohtaiset tarjouksemme!www.willabgarden.fi