Kasvihuone Nuoli 24 m²
  • Kasvihuone Nuoli 24 m²
1 220€ 1 250€

Kasvihuone Nuoli 24 m²

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 10 elokuuta 11:45
Toimitustapa:
Lähetys
Lisätiedot
Nyt syysalehintaan! Norm. hinta 1250 EUR.

Miellyttävän korkea, tilava ja erittäin vahvarunkoinen kaarikasvihuone Nuoli. Sääolosuhteiltaan vaativille alueille. Taattua kestävyyttä ja luotettavuutta. Viljele suurella sydämellä suuressa kasvihuoneessa!

Kasvihuoneen mitat: leveys 3 m, pituus 8 m ja korkeus 2,4 m. Pinta-ala huikeat 24 m².

Runko on vahvaa sinkittyä terästä, profiili 60 x 20 mm. Kasvihuone kootaan ruuveilla ja muttereilla. Katelevyt ovat laadukkaita UV-suojattuja 4 mm:n kennolevyjä. Saatavilla myös paksummalla kennolevyllä, 6 mm, tarjoushinta 1420 EUR (norm. hinta 1450 EUR). Kennolevyt toimitetaan pahvilaatikkoon pakattuina ja valmiiksi oikeisiin mittoihin sahattuina.

Oikein asennettuina kennolevyillä on 10 vuoden takuu (värinkestävyys ja valonläpäisykyky) ja rungolla 2 vuoden takuu.

Maksimilumikuorma rungolle on 360 kg neliömetrille eli se kestää 1,8 metrin kerroksen vastasatanutta lunta tai 0,90 cm märkää lunta! Tutkitusti!

Kasvihuone ei välttämättä vaadi perustuksia. Paketti sisältää T-muotoiset maahan upotettavat maa-ankkurit.

Molemmissa päädyissä on tiivistetyt ovet, joiden erillisesti aukeavat yläosat toimivat myös tuuletusikkunana. Lisävarusteena tähän kasvihuoneeseen saatavilla myös kattoikkuna (käsikäyttöisenä tai automaattisesti avautuvana).

Kuvassa oleva kasvihuone saattaa poiketa tarjotusta tai kuva saattaa sisältää tuotteita, jotka eivät kuulu tuotteen hintaan.

Toimituspaketin mukana tulee yksityiskohtaiset kokoamisohjeet.

Rahtimaksu kotiinkuljetettuna vain 49 EUR tai soita ja sovi nouto varastoiltamme Somerolta tai Lohjan Leppäkorvesta, tervetuloa! P. 040 962 2559/ Hanna.

Mallihuone Nuoli 12 m² 6 mm:n kennoilla vapaasti nähtävillä Someron varastomme pihassa, osoite: Lummetie 7, Somero, lämpimästi tervetuloa!
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja