Kasvihuone Strong 12 m²
  • Kasvihuone Strong 12 m²
  • Kasvihuone Strong 12 m²
528€ 570€

Kasvihuone Strong 12 m²

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 7 syyskuuta 09:59
Toimitustapa:
Lähetys
Lisätiedot
Nyt syysalehintaan, 528 EUR (tarjous voimassa vain rajoitetun ajan, norm. hinta 570 EUR)!

Asiakkaidemme suosikkimalli, kaarikasvihuone Strong!

Korkeaa laatua matalalla hinnalla! Avara, tilava ja neliöhinnaltaan ilahduttava kaarikasvihuone kesän mehukkaimpien herkkujen viljelyyn. Kasvihuone Strong on tarkoitettu lämpöä vaativille kasveille sopivan mikroilmaston luomiseen puutarhoissa ja muilla palstoilla. Kasvihuone pidentää kasvukautta ja takaa ihanteelliset olosuhteet niin hyöty- kuin koristekasveillekin. Kasvihuoneen suojassa lämpöä vaativat kasvit kasvavat rehevästi ja tuottavat runsaan sadon. Kasvihuoneessa voi myös esikasvattaa myöhemmin kesällä ulos siirrettäviä puutarhakasveja, jolloin niiden kukinta ja sadontuotanto aikaistuvat.

Kasvihuoneen mitat: leveys 3 m, pituus 4 m ja korkeus 2,1 m. Pinta-ala 12 m².

Runko on sinkittyä terästä ja se kootaan ruuvien ja muttereiden avulla. Kahta eripaksuista runkoprofiilia (60×20 mm ja 44×15 mm) käyttämällä kasvihuoneen hinta on saatu maltilliseksi kestävyydestä kuitenkaan tinkimättä. Runko on erittäin jämäkkä ja se kestää 180 kilon lumikuorman neliömetrille! Tutkitusti!

Katelevyt ovat laadukkaita, iskunkestäviä ja UV-suojattuja 4 mm:n kennolevyjä. Päällyskate valittavissa myös paksummalla kennolevyllä 6 mm, tarjoushinta 635 EUR (voimassa rajoitetun ajan, norm. hinta 670 EUR). Kennolevyt ovat valmiiksi oikeisiin mittoihin sahattu ja toimitetaan pahvilaatikoissa. Paketti sisältää kaiken tarvittavan katteen kiinnitystä varten.

Kasvihuone on helppo pystyttää, koska se ei vaadi erillistä perustusta. Rungon pystyosissa on T-malliset maa-ankkurit, jotka kaivetaan maan sisään. Toki perustuksille asennus on mahdollista ja esim. harkoille perustus tuo kasvihuoneelle mukavasti vielä lisäkorkeuttakin. Tällöin asennusohjeita joutuu itse soveltamaan. Kasvihuoneen tarkemmat mitat löytyvät asennusohjeesta.

Kasvihuoneen molemmissa päissä on tiivistetyt saranoidut ovet ja tuuletusluukut. Myös kasvihuoneen päätykaarissa on tiivisteet. Ovien leveys 805 mm.

Oikein asennettuna kennolevyillä on 10 vuoden takuu värinkestävyydelle ja valonläpäisykyvylle. Rungolla on 2 vuoden takuu.

Kuvien mallihuoneiden koot vaihtelevat ja kuvassa oleva kasvihuone saattaa poiketa tarjotusta tai kuva saattaa sisältää tuotteita, jotka eivät kuulu tuotteen hintaan. Lisävarusteena tähän kasvihuoneeseen saatavilla kattoikkuna (joko käsikäyttöinen tai automaattisesti avautuva), hyllyjä, viljelypenkin reunuksia, kastelujärjestelmiä jne.

Kasvihuoneen mukana toimitetaan suomenkieliset ja kuvalliset kokoamisohjeet.

Toimituspakettien koot: runkopaketit 156 x 28 x 7 cm ja 141 x 36 x 7 cm, kennolevypaketti 1 kpl 4 mm:n kasvihuoneeseen 205 x 110 x 7,5 cm ja 2 kpl 6 mm:n kasvihuoneeseen 205 x 110 x 7,5 cm ja 205 x 110 x 3,5 cm.

Rahti kotiinkuljetettuna vain 49 EUR tai soita ja sovi oma nouto varastoiltamme Somerolta tai Lohjan Leppäkorvesta, tervetuloa! P. 040-962 2559/ Hanna.

Mallihuone Strong 18 m² 6 mm:n kennoilla vapaasti nähtävillä Someron varastomme pihassa, osoite: Lummetie 7, Somero, lämpimästi tervetuloa!
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja