KAUPPA
Akiro Oy

Kaupan kaikki ilmoitukset (13)

Hakakallio 18
09930 Leppäkorpi | Kartta
Koti ja asuminen, Piha ja puutarha
http://akiro.fi

Kasvihuone Tunnel 12 m²
  • Kasvihuone Tunnel 12 m²
  • Kasvihuone Tunnel 12 m²
  • Kartta
720 €

Kasvihuone Tunnel 12 m²

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 24 tammikuuta 12:58
Lisätiedot
Kapea, pitkä ja suuren sadon kaarikasvihuone Tunnel lämpöä vaativien puutarhakasvien kasvatukseen. Kennokasvihuoneessa kasvit viihtyvät! Kennolevy eristää hyvin lämpöä ja hajottaa valonsäteitä, minkä vuoksi sitä ei tarvitse edes varjostaa.

Kasvihuoneen mitat: Leveys 2 m, pituus 6 m ja korkeus 2,2 m. Pinta-ala 12 m².

Sinkitty, vahva teräsrunko, profiilikoko 44×15 mm. Katelevyt ovat iskunkestäviä Euroopassa valmistettuja UV-suojattuja 4 mm:n kennolevyjä. Kennolevyt ovat valmiiksi oikeisiin mittoihin sahattu ja lähetys sisältää kaiken tarvittavan kennolevyjen asennusta varten.

Kasvihuoneen runko kestää jopa 240 kilon lumikuorman neliömetrille! Ei välttämättä vaadi erillistä perustusta. Rungon pystyosissa on T-muotoiset maa-ankkurit, jotka kaivetaan maan sisään.

Molemmissa päädyissä on läpivedon mahdollistavat saranoidut ovet, joiden yläosat toimivat myös tuuletusikkunana.

Huom! Meiltä nyt kaupan päälle tiivistepaketti, mikä ei normaalisti kuulu tämän mallin vakiovarusteisiin, arvo 45 EUR! Paketti sisältää ovien saranapuolten leveät tiivisteet, ovilehtien tiivisteet ja päätykaarien tiivisteet. Näin oviaukon reunoille ei jää ikäviä rakoja ja päällyskate laskeutuu tiiviisti runkoa vasten.

Rahti kotiinkuljetettuna vain 49 EUR.