KAUPPA
Katon korjaus, kattoremontti Kirkkonummi
  • Katon korjaus, kattoremontti Kirkkonummi

Katon korjaus, kattoremontti Kirkkonummi

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 3 toukokuuta 15:12
Lisätiedot
Vuotaako kattosi? Nappasiko myrskytuuli kattotiiliä matkaansa, repikö lumimassa lumiesteet alas tai kaatuiko puu katon päälle? Irvistääkö huopakaton saumat tai irtoileeko kattopellit? Ehkä kattosi on jo osittaisen tai laajemman kattoremontin tarpeessa? Ei hätää, kattoammattilaisemme ovat valmiina auttamaan kaikissa kattoasioissa niin Kirkkonummella kuin Kirkkonummen lähialueilla, Espoossa, Vihdissä, Siuntiossa, Inkoossa, Lohjalla, Raaseporissa ja muualla Uudellamaalla.

Tiivistämme tai uusimme vuotavat läpiviennit, vaihdamme rikkinäiset tiilet, massaamme huopakaton saumat ja paikkaamme peltikaton reiät. Korjaamme ja uusimme aluskatteet, vaihdamme lahovaurioiset puuosat sekä tarvittaessa parannamme energiatehokkuutta uusimalla huonokuntoiset eristeet. Jos katon korjaus ei enää riitä palauttamaan kattosi toimintavarmuutta, asennamme sinulle kokonaan uuden, näyttävän ja pitkäikäisen katon.

Meiltä löytyy vankka tietotaito niin huopakattojen, palahuopakattojen, peltikattojen kuin tiilikattojenkin kunnostukseen sekä uusimiseen. Oli kyseessä sitten omakotitalo, rivitalo, kesämökki, autotalli tai vaikka grillikatos Kirkkonummella, kokeneet kattotaiturimme tekevät työnsä varmaotteisesti ja ammattiylpeydellä. Kaikki katon korjaukset ja remontit tehdään huippuosaamisella ja avaimet käteen -palvelulla.

Kun käymme katollasi tekemässä mitä tahansa kattotyötä, kuuluu palveluumme aina kattosi yleistarkastus. Pidämme huolen siitä, että kattosi on hyvässä kunnossa ja toimiva. Jos jotain korjattavaa tai huollettavaa ilmenee, annamme tämänkin ongelman korjaamisesta hyvän tarjouksen.

Katonkorjauspalveluumme kuuluu mm. seuraavia kattotöitä:

- lumi- ja myrskyvaurioiden korjaus
- kattovuotojen korjaus
- reikien tiivistys ja paikkaus
- katon sisätaitteen, eli jiirin tiivistys ja korjaus
- läpivientien tiivistys ja uusiminen
- ilmanvaihto- tai tuuletusputken läpiviennin korjaus
- kattoikkunan ja kattoluukkujen korjaus ja tiivistys
- vuotavan savupiipun ja piipunjuuripellin korjaus
- vesikourujen korjaus ja vaihto
- kattopeltien paikkaus ja vaihto
- katenaulojen tai ruuvien vaihto uusiin kateruuveihin
- rikkinäisten tiilien vaihto
- huopakaton saumaus ja tiivistys
- aluskatteen korjaus, paikkaus ja uusiminen
- lahovaurioiden korjaus ja kastuneiden villojen vaihto
- kattotuotteiden, kuten lumiesteiden ja lapetikkaiden korjaus sekä vaihto
- irronneiden peltilistojen kiinnitys ja vaihto
- painuneen katon oikaisu
- muut katon korjaustyöt

Saat meiltä katon korjaus- ja remonttipalveluiden lisäksi myös kaikki kattohuollot sekä muut kattotyöt. Puhdistamme vesikourut sekä katon roskista, pudotamme lumet ja sulatamme kattojäät höyryllä, teemme sammaleentuhokäsittelyt, asennamme kattotuotteet ja pieneläinesteet sekä teemme kaikkea tältä väliltä.

Katonkorjauspalvelumme on luottokumppanisi kaikissa kattotöissä Kirkkonummella! Tutustu lisää palveluihimme kotisivuillamme ja pyydä tarjous.

www.katonkorjaus.fi